Nuff

20 Disember 2013

ABBY ABADI PENGASAS PINKISH BEAUTY COSMETIC?


Wahhh.. macam tak percaya jea rupa2nya produk Pinkish Beauty yang Famous tu Pengasasnya adalah seorang pelakon/penyanyi yang dikenali ramai iaitu Abby Abadi.. Selama ni Abby Abadi senyap jea tak nak tonjolkan diri, teman pun tertanya2 gak.. produk Pinkish Beauty ni sape pengasasnya kan.. sebab dah popular sangat produk ni..memang terbaikk.. ramai kawan2 teman pakai produk ni, muka diorang glowing dan cerah..kulit muka diorang lembap jea..bersih jea..memang Natural Beauty jadinya bila pakai produk ni..
 
Cantik sangat2 kan..tak payah pakai bedak pun dah cantik..macam Abby Abadi pun tengoklea sekarang ni, makeup nipis jea kan.. dia pakai produk Pinkish Beauty la tu.. memang cun wooo.. Dari produk yang sikit, lama2 jadi banyak.. dan sekarang dah ada bermacam2 dah produk baru yang Pinkish Beauty keluarkan.. 
 
Wah.. makin laris nampaknya jenama Pinkish Beauty ni kan.. apa2 pun, bagi yang belum mengenali produk ni, jom try nak! kalau berminat nak mencuba, boleh lea tengok senarai pengedar dibawah, kot ada yang berdekatan dengan kawasan umah korang, leh COD jea kan.. jimat duit pos.. kan senanggg.. =)
Heee.. saja tempek gambo ni, sebab suka sangat nengok gambo ni.. sweet jea.. Abby n Memey dah berbaik.. Abby pun dah kawen, dah jadi Pengasas Produk Femes lak tu.. semoga Murah rezeki dan ditabahkan hati menghadapi dugaan Haters yang tak habis2 nak menjatuhkan beliau.. teman bukan peminat Abby, tapi teman tak suka baca komen2 jelek dari haters2 yang singgah di FB beliau.. paling pelik dan hairan, Haters tu boleh plak komen guna akaun FB palsu.. bukan ke penakut namanya tu? kalau berani cuba le tonjolkan diri sebenar, baru fair kan.. hu3.. teman ni memang tak suka tengok orang di buli.. kang teman jadi macam NI kang.. haaa.. macam apa tau? haaa.. kalau nak tau klik sini-->Itu Moon La Bodoh

aishh.. termelalut lea plak teman ni yea.. apa2 pun, jom nengok senarai Pengedar-Pengedar sah untuk korang contact kalau berminat dengan produk ni..jangan risau..produk ni memang  bagus.. heee....

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
HUBUNGI PINKISH TEAMs YANG SAH DISENARAI NAMA DIBAWAH.
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Setiap bulan hasil pembelian dari SAHABAT amat kami hargai dan 

beberapa % hasil jualan akan disalurkan kepada yg memerlukan.

INSHA ALLAH 

BRUNEI
Mdm Belle Brunei, Darul Salam +673 715 7797 
Cik Sulistyowati Kuala Belait, Brunei+673-8148783 

SELANGOR 
Pn Suriawatty bt Solikan Banting 012 672 3619 
Cik Intan Wazlin bt Abdul Wahab Klang 016 204 8006 
Cik Khadijah Mahfar bt Adib Batu Caves 019 640 1156 
Cik Syafarina bt Safei Shah Alam 019 359 8447 
En Mohammad Zamzam bin Zainuddin Gombak(UIAM) 013 253 2320 
Pn Ainna Izwah bt Nasfuddin Ampang 018 236 1717 
Pn Sharifah Rohani bt Ahmad Rawang 014 726 3909 
Pn Suhaili bt Mahmod Teluk Panglima Garang 012 722 6285/013 712 8040 
Pn Hasniyati bt Hashim Seri Kembangan  012 477 1860 
Pn Alimi bt Othman Damansara 013 348 7530/ 011 285 09986 

Cik Zalina bt Alkap  Kelana Jaya 012 377 2440

WILAYAH PERSEKUTUAN
Cik Norhamizah Bt Jamian Jalan Tun Razak 019 715 3002
Pn Norzilawati Zainal Jalan Ipoh 012 696 2490
Cik Faeszah bt Isa Kg. Datuk Keramat 019 338 7129 
Cik Farahana Bt Isa Bandar Sri Permaisuri 012 338 9017
Pn Shahidah bt Salban  Putrajaya  017 725 0411
Noraini bt Abd Malim Jalan Melati Utama, Setapak 019 989 0777


NEGERI SEMBILAN
Pn Norshafiza bt Md Isa (ayylaa)Seremban 013 351 8900

JOHOR
Pn Martasha bt Rosman Pasir Gudang 017 612 2830
Pn Zarazillah bt Zakaria Taman Setia Tropika 019 595 9181
Cik Norazlinja bt Jamaluddin Mersing 019 790 8979
Pn Norasmawati bt Mohd Nor  Segamat 019 783 0830

PERAK
Pn Hamidah bt Abdul Majid  Seri Manjung, Lumut  013 520 7484

KEDAH 
Cik Hasniza bt Muslim (zabeauty produk) Yan 017 565 0514
Pn Nurul Assa'adatul Shahida bt Osman Jitra 012 575 5237


TERENGGANU
Pn Suhartini bt Abu Bakar Jalan Seberang Takir 017 970 7107
RZ TUAH ENT Kuala Terengganu 014 822 8905


KELANTAN 
Cik Fatin Amirah bt Ariffin Wakaf Che Yeh  013 231 0133 
Cik Nik Fathanah bt Nik Othman Tanah Merah 019 930 2617
Cik W.Farhana bt W. Halim Kubang Kerian 017 682 7504
Cik Rozalieyla bt Ab.Kadir  Pasir Puteh 011-293 79544/017 973 4567

PAHANG 
Cik Yusliza bt Mohd Yusof Jerantut 012 659 9259 

SABAH 
Pn Nurshafiqa Jos bt Adullah Sembulan Kota Kinabalu  016 414 3327
Cik Sofina bt Yussoff Labuan  013 655 2861
Pn Justina bt Santi Papar 017 817 9728.
Cik Norsyakirah bt Abdullah Taman Luyang Perdana,  Kota Kinabalu 016 352 0896
Ms Emilia Ita Penampang  017 814 6100

SARAWAK
Ms Evelyn Yieng Kuching 016 808 9610
Cik Nuramanina Hassyyaty bt Sabtu Limbang +6738120297 
Pn Hjh Mas Lailawati bt Hj Mohidi Limbang +6738821961
Pn Irmiza bt Ahmat Maxis Centre Miri 017 808 0140
Ms Louisiana Louis Betong, 013 816 8473


Related Posts

10 ulasan:

  1. Semoga murah rezeki sentiasa...aamiin

    BalasPadam
  2. Oh yer ker.. first time dengr nama Pinkish Beauty ni :P hehehee..

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah... semakin suksess hendaknye

    BalasPadam
  4. first time dgr jenama ni..good move from abby..anyway suke jgk dgn gambar 1 family ni..sweet jeee..a;hamdulillah, ni la bahagia setelah ujian melanda..

    BalasPadam
  5. elok jugalah ye, dia berbisnes dari sibuk dengan aktiviti internetnya

    BalasPadam
  6. kamu pakai jugak? kulit kamu pun cantik ;)

    BalasPadam
  7. Oooo Baru tau. Rupanya abby pengasas dia~ :)

    BalasPadam
  8. wahh rezeki buat produk sendiri ^_^ alhamdulilah

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2