Nuff

18 Disember 2013

FELT CRAFT PLUSHIES DAH DITERIMA.. CUTE GILER!!

Tadaaa.. Hadiah Giveaway dari Aesya Zealous dah sampeiii.. lama dah, hari Sabtu yang lepas2.. heee.. 7.12.2013 (Sabtu) iaitu hari teman n hubby nak berangkat ke airport hari tu.. posmen ketuk pintu dan teman macam leh agak apa hadiahnya sebab dah di inform oleh sponsor Giveaway ni 2 hari yang lepas.. kikiki.. bila dapat jea terus buka, dan terus terlompat2 hepii.. sebab sukaa sangat menda2 cute ni.. alahai.. berbunga2 hati teman ni.. heee.. sampai berkobar2 dalam flight berangan lea konon, balik Malaysia nak update entri laju2 pasal ni.. ha3.. last2 teman sampai jea Malaysia tersadai kepenatan mencuci umah yang asyemm dengan wangian dan yellow liquid hasil dari bulus dua ekor tu, Butang n Oyen.. hu2.. KLIK SINI
Balik ke Malaysia cuaca berubah ke suhu Malaysia lea pulok kan.. tak sama dengan cuaca sejuk di HK, maka demam pun mula lea berperingkat2 nak menjengah.. mula2 Batuk, pastu selsema, pastu mata pedih n panas, badan panas.. tekak sakit.. haaaa.. kepala pening.. dan pakej terus demam sampai ke hari ni (18/12/2013-Rabu). Masa tengah snap gambo ni, teman masih lagi demam.. tido malam tak lena sebab badan panas n hidung tersumbat.. buka aircond pun badan still rasa panas, panas dalam badan agaknya..

Aishhh.. bukan itu yang teman nak citer yang benonya.. heee.. teman nak citer pasal hadiah Giveaway yang teman terima ni haa.. hari tu teman ada join Special Giveaway by Misz Nadea (klik yea), pastu teman menang lak FELT CRAFT PLUSHIES ni.. sebelum ni tak tau pun apa menda Plushies tu, pastu godek punya godek Sponsor punya FB dan Blog dia.. maka terjumpalah gambo FELT CRAFT PLUSHIES di FB dia.. perghh.. memang suka gilerr la punnn.. terus PM bagi detail semua (laju jea kan!) 

Pastu dia mintak bagi masa sikit dia nak post sebab dia tengah bz exam ke apa ntah.. lupa lak teman, teman x kisah pun.. sebab dia respon.. lain lea kalau dia senyap jea kan... heee.. pastu, tunggu punya tunggu akhirnya dapat.. bukan 1.. tapi 3 beb.. dengan tambahan burung 2 ekor lak tu.. yeayyy!! giler2 sukaa!! tQ sangat2 yea Aesya Zealous!! walauapapun.. teman rasa berbaloi menunggu lama.. heee.. thanx again! sape yang berminat nak order Plushies ni, leh lea tanya2 kat Blogger Aesya Zealous ni yea (klik2).. ni lak Facebook Aesya dan FanPage Aesya klik2 yea.. add dan LIKE sekali.. .. heee..
tengokkkk.. tak boleh nak privasi sikittt.. dia pun nak enterframe gakk.. aiyooo..
heee.. Bear tu pemberian Hubby teman masa zaman bercintan cintun dulu, 
haruslah mau letak dalam entri gak.. kikikiki
Kesayanganku... lupa lak.. FM tu dari Adriana Syaz.. 
hee.. nanti nak buat entri lain lak.. 

Apa2 pun tQ jugak buat Blogger Nadia yang anjurkan Giveaway ni.. 
thanx a lot yunk! klik sini untuk LIKE Fanpage Nadia..

Related Posts

8 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2