Nuff

11 Mei 2016

BUKU RESEPI SEDAP DAN LAZAT HANYA SEMURAH RM5.50 SAHAJA!!!

Haii.. Nak dekat bulan Ramadhan ni.. Mesti ada yang tengah sibuk kumpul resepi untuk dimasak waktu berbuka nanti kan.. hemmm.. takkan nak membeli di Bazar Ramadhan aje kan.. dah la mahal.. Kita pun tak tahu cara masak tu terjamin bersih ke tidak kan.. So, eloklah dari sekarang list kan apa yang korang nak masak nanti di bulan Ramadhan.. sesekali tu bolehlah makan di luar.. tetapi kalau dah hari-hari.. kopak jugak kan.. 

Teman pun kadang pening taktau nak makan apa .. dengan hubby selalu je blur fikir apa yang sedap untuk dimakan.. bayangkan.. hubby yang Masterchef tu pun boleh blur nak masak / makan apa? huhuhu.. Ok lah.. jom teman share buku resepi murah-murah ni.. kot korang nak memborong.. sekarang tengah murah giler wehh.. jom cuci mata! Kalau nak membeli, sila Klik pada link yang teman dan buat tu yea.. selamat kumpul resepi yea.. !

Note : kat bawah ni.. semua teman tepek kan.. korang ikut la mana berkenan ye.. teman letak yang teman suka sekali walaupun tak berkenaan dengan resepi bulan Ramadhan.. heeee.. untuk anak-anak pun ada, untuk bekal ke pejabat pun ada, untuk bekal anak ke sekolah pun ada.. 

KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> IDEA BEKAL KE PEJABAT

 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> IDEA BEKAL KE SEKOLAH
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> ANEKA BISKUT
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> RESEPI ALA GERAI MAKANAN CINA
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> 30 RESEPI KEJU
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> KUIH MUIH MINUM PETANG
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> IDEA HIDANGAN UNTUK PARTI
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> SENANGNYA MASAK KUIH KUKUS
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> KUIH KUKUS DAN MINUM PETANG
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> HIDANGAN SI CILIK
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> HIDANGAN KONTEMPORARI
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> RESEPI WARISAN KUIH MUIH
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> RESEPI WARISAN : IKAN AIR TAWAR
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> RESEPI WARISAN : KERABU
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! --->  RESEPI WARISAN : SAYUR
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> KUIH MUIH MINUM PETANG
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> KUIH KUKUS
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> RESEPI BUAH NANAS
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> HIDANGAN HARI RABU
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> SARAPAN DAN MINUM PAGI PETANG
 KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> 23 RESEPI DURIAN
KLIK SINI UNTUK ORDER!! --->  5 DALAM 1
KLIK SINI UNTUK ORDER!! ---> RESEPI UBI DAN KELEDEK


KLIK SINI UNTUK ORDER!! --->  RESIPI ELERGI

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New