Nuff

24 Mei 2016

GO PRO HERO 4 (BLACK) SKIN STICKER

GO PRO HERO 4 (BLACK) SKIN STICKER |

Hai.. Buat korang yang memiliki GO PRO HERO 4 (BLACK) SKIN STICKER , kini korang dah boleh bertukar baju kamera GoPro korang dengan bermacam-macam skin yang kami jual, hanya hiaskan body kamera korang dengan Sticker Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang korang mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 

Apa-apa pun.. jom cuci mata dulu dengan GO PRO HERO 4 (BLACK) SKIN STICKER dibawah ini ...
entri berkaitan --> GOPRO HERO 4 SKIN STICKER

#goprohero4skinsticker 


































-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GO PRO HERO 4 (BLACK) SKIN STICKER


+ 100% Original HYPERGRAFIX
+ 3M PVC Sticker
+ Colour Water Proof
+ Perfect Fit
+ Full Body Wrap

Price : RM20.00

Untuk Order :
Sila PM FB Page 

Follow sekali Instagram

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New