Nuff

05 Mei 2016

CANTIKNYA INSTANT SHAWL HUSNA DARI USWAH ISLAMIC CLOTHING NI..!!!!

INSTANT SHAWL HUSNA DARI USWAH ISLAMIC CLOTHING |

Baru hari ni dapat menggayakan INSTANT SHAWL HUSNA dari Butik USWAH ISLAMIC CLOTHING . Bila sarung-sarung je... rasa alahai cepatnya teman bersiap kali ni.. huhuhu.. Kalau tak sebelum ni, mau nya ambil masa jugak nak bersiap.. nak berpin-pin tudung lagi, tak kira lagi nak lilit-lilit bagai.. haha.. memang bising cik abang kita menunggu kita bersiap berjam-jam kan.. hehe..

Teman suka shawl ni sebab material dia lembut san sejuk je.. tak panas.. dan sudah semestinya Shawl ini didatangkan dengan pelbagai warna yang soft, menarik dan sedap mata memandang.. 

Haa.. kalau nak tahu HUSNA Instant Shawl ni Materialnya adalah dari Chiffon Bubble dan ukuran saiz shawl ini lebar dan menutup aurat iaitu 2.0m X 0.75m . 

Teman sukakan variasi warna plain yang ada, Egg Plan iaitu warna macam yang teman pakai dalam gambar dibawah ni.. selain tu ada warna Pickle, Oreo Blended, Spirulina,  dan Mashmallow . Boleh lihat di link ini kalau korang berminat--> INSTANT SHAWL HUSNA .

Harga Instant Shawl Husna ni bagi teman berpatutan dan berbaloi dengan Fesyen, warna dan material yang digunakan.. haaa.. nak tau berapa harganya? Hanya RM49.00 sahaja sehelai... dan yang bestnya.. kalau beli 10 atau lebih lagi boleh dapat dengan harga diskaun RM34, kalau beli 30 helai atau ;ebih (kot nak buat niaga ke kan.. nak raya ni.. hehe) ha, dapat diskaun RM29.00 sehelai.. untung tak?? haa.. pakat-pakat la dengan kawan-kawan ke.. adik-adik ke, kakak ke.. share duit beli ramai2.. hee.. dapat murah sikit kannnnzzz.. 



Haaaa.. Nampak tak betapa smart dan kacaknya Instant Shawl Husna yang teman sarungkan ni? fuh.. memang best sebab tak pans.. itu je yang boleh teman gitau.. tak rugi membeli.. time raya kalau berjalan tengah panas.. insyaAllah.. tak rasa terganggu.. hehehehe.. 

TENTANG USWAH ISLAMIC CLOTHING

Ok lah.. nak cerita sekit tentang Uswah Islamic Clothing, jom baca kat bawah ni yea.. 


Ditubuhkan dan dilancarkan dan pada tahun 2013 , Uswah menyediakan alternatif untuk pakaian yang sopan kontemporari yang memenuhi permintaan yang tinggi fesyen islamic .

Uswah juga bercita-cita untuk menjadi model tulen pakaian islamic yang menggalakkan kesopanan , pematuhan syariah dan memakai mesra untuk setiap kesempatan.

Uswah berbangga dapat berkhidmat kepada rakyat dengan menghasilkan corak eksklusif standard tertinggi pada julat harga yang berpatutan.

Haa.. kalau nak tahu lebih lanjut, silalah ke website Uswah Islamic Clothing ye.. kat sana ada pakaian Islam, pakaian islamic Wanita, hijab atau selendang wanita , Aksesori dan macam-macam lagi..



"Authentic shariah compliant hijab brand"

002288868-D

❤️ walk in BUTIK USWAH, 3a-59-01 bangi sentral, selangor 
❤️ Hotline whatsapp only: +60 11‑1074 2198






------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. cantik dan kemas je.. senang je pakai.. kejap dan jimat masa.. heee

      Padam
  2. nk rya ni, msti mk2 yg ada ank kecik cari sebb senang & praktikal..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. betul.. mesti hubby tak bising dah tunggu mak2 bersiap kan.. heee

      Padam
  3. Cantik. Yng pnting sng digayakan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul.. sarung je.. alahai senang giler..tak yah pin2

      Padam
  4. Zaza pun lps ni nak cri tdung instnt jgk sbb sng.. Blh cuci mata tengok2 kt uswah kot ada bkenan... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha.. boleh je zaza.. mentup aurat lak tu tudung2 nya tau

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2