Nuff

24 Mei 2016

GAMBAR PERINGKAT KEJADIAN BAYI DIDALAM PERUT IBU HAMIL

GAMBAR PERINGKAT KEJADIAN BAYI DIDALAM PERUT IBU HAMIL |
Teman suka je nak share gambar-gambar yang sangat-sangat rare macam ni.. sukaaa sangat-sangat tau.. sebab terasa awesome sangat ciptaan Allah kan.. dari gambar-gambar macam ni kita dapat mengetahui bagaimana kejadian bayi dalam perut ibu kita kan.. macam mana kita masa ibu kita bersusah payah mengusung perut kesana ke mari dengan pertambahan berat badan kita lagi.. berat ibu dah sememangnya lah kan.. Buat ibu-ibu yang sedang dalam proses baby sedang membesar dalam perut tu, meh la cuci-cuci mata sikit, entah-entah baby korang pun tengah bercakap dalam perut step by step p[roses tumbesaran dia kan.. hehehe... Entri ini adalah untuk Sharing Is Caring .. Gambar kredit dari Facebook je.. Selamat menambah ilmu dan cuci mata yea.. moga ia bermanfaat.. 













------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New