Nity

Nuff

18 Ogos 2015

DUIT MASYUKKK DENGAN BIDVERTISER

DUIT MASYUKK LAGI !!!
CASHOUT KALI KE-3
BidVertiser Income sampingan blog Tengkubutang |
Wah.. Masa mula-mula daftar BidVertiser ni.. macam teragak-agak je boleh ke dapat income melalui Affiliate ni... Macam tak percaya je.. Macam Tipu je.. hemm.. Tapi bila terbaca yang dia bayar secara teratur monthly .. teman saja cuba gak letak banner dia blog Tengkubutang.. dan hasilnya.. wah.. dah masyukkk.. huhu.. walau bukan ratus2.. boleh laaa.. hehehehe.. ada jugak duit sampingan kan.. tak banyak pun, duit gak kan.. 

Zaman duit Malaysia jatuh merudum ni, orang dah tak kira income sebesar mana pun, janji masyuk kan.. Alhamdulillah.. ada lagi income sampingan lain yang teman tengah tunggu masa untuk di CashOut.. heee.. syukur... 

Jadi Blogger ni bukan lagi buang masa dah.... Buka PC buka Blog, duit masyukk.. haaa.. korang nak join tak BidVertiser ni?? Kalau nak join.. Klik kat Gambar atas ni ke, atau klik Tulisan BidVertiserke.. atau Klik aje sticker kecik Kelip2 yang tertera di bawah ni yea.. 


Nanti masa nak daftar ikut je arahan.. pastikan korang di bahagian Publisher okey.. bukan advertiser.. Ok lah.. itu saja.
 Klik kat tempat yang teman tanda anak panah tu..
 Isi maklumat korang, ikut je arahan..
Seterusnya.. haaa.. dah boleh letak banner dan duit masyukk.. hehehe.. good luck semua.. 

Kalau masih tak tahu cara nak daftar.. try search kat Google je cara Daftar Bidvertiser, banyak blogger2 dah buat tutorial pasal ni.. kalau malas gak.. klik je link ni bawah ni yea.. --->>





OPSSSSSSTTTTTTT!!!!!!! Lagi satu!!!! Jangan lupa join Giveaway teman yea.. lagi seminggu je lagi.. sebelum Merdeka baik korang join cepat..sebab hadiahnya lebih RM500 tu.. pemilihan pemenang lak tu secara Random.. taklde Top Refferal ke apa.. jom JOIN yea!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

18 ulasan:

  1. Salam...
    Singgah pagi =)
    menarik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq Nieyl sudi singgah.. try join Bidvertiser ni.. masyukk

      Padam
  2. Wahh masyuk lah sis lepas ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah dapat income pertama dah.. syukur Alhamdulillah

      Padam
  3. nice info..jemput singgah ke blog wanie.. :)

    BalasPadam
  4. Wahh best ni... USD ke? memang gempak laa jawapnya. Saya nak cuba!!

    BalasPadam
  5. Leh tak nk tompang tanya nie..hihi kalo kte join ini bidvertiser... adakah status Glitterati oleh Nuffnang akan terlucut? hihihi maaf bertanya ;)

    BalasPadam
  6. wah..macam-macm iklan sekarang ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. try la Nad.. masyuk.. dah ada bukti.. teman dapat duit dah

      Padam
  7. Salam, hi. Saya dah register. Tapi bila nak update yang bahagian payment advice tu, kan click paypal. nak update email tu tapi dia macam legging. nape ek? boleh tlong reply tak?

    BalasPadam
  8. If you are interested in earning cash from your visitors via popup ads, you should embed one of the most established networks - PopAds.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2