Nuff

11 Julai 2016

WONDER BALM - PENAWAR EKZEMA MUJARAB TERKINI TANPA STEROID!

WONDER BALM - PENAWAR EKZEMA MUJARAB TERKINI TANPA STEROID!

Wonder Balm adalah krim kulit Yg baik dari segi kandungan natural tanpa steroid seperti Argan, Jojoba, Calendula, Lavender, Geranium, Tea tree dan sebagainya. Ia diguna untuk memelihara dan membantu kondisi kulit kepada tahap yang sebaiknya. Pengguna2 produk Wonder Balm ini mendapati bahawa ia banyak membantu melegakan pelbagai situasi kondisi kulit bermasalah seperti ekzema, psoriasis dan sebagainya. 

Wonder Balm asalnya dihasilkan untuk baby. Pendekatannya adalah untuk menghasilkan produk untuk baby yang selamat digunakan tetapi kekuatannya cukup untuk melawan penyakit kulit, gigitan serangga, nyamuk, nappy rash, ruam, luka terkena minyak panas etc. 

Bahan2 yg diguna untuk menghasilkan Wonder Balm adalah Natural tanpa mengguna setitikpun bahan kimia terlarang mahupun merbahaya.

Setiap minyak dan pati (essential oil) yang digunakan mendapat spesifikasi teknikal (MSDS) dari segi ketulenan, keaslian dan keselamatan pengunaan. 

Ahli2 keluarga dari baby Hingga ke warga emas lingkungan 70 juga boleh mengguna Wonder Balm untuk pelbagai tujuan baik pemulihan mahupun kecantikan. Ramai yang tidak lagi guna foundation mahupun makeup setelah 2 bulan guna Wonder Balm.

Penawar Ekzema Mujarab Terkini
Perkongsian dari pengasas produk ini.. 
Jangan main-main dengan mereka yang menghidap ekzema dengan menawarkan produk yang belum tentu bagus untuk mereka

Berdasarkan pengalaman sebelum dan selepas menjual penawar ekzema,saya telah mengkaji dan terus mengkaji tentang mereka.Mereka (tak semua) agak sensitif.Mungkin sebab mereka menanggung masalah kulit agak lama dan menghabiskan banyak masa dan wang ringgit untuk menyelesaikan masalah mereka,tetapi kebanyakannya tidak berhasil atau berkesan sekejap sahaja.

Sama juga dengan penawar ini,tidak sesuai untuk semua orang,antara sebabnya :

- mereka sendiri tidak yakin dengan produk
- tidak memakai dengan kerap seperti yang disyorkan
- penghidap atopic ekzema ( produk kami tidak sesuai untuk ekzema jenis ini,sebaliknya saya rujuk kes begitu kepada pengasas jika penghidap serius nak sembuh kerana ada penawar lain yang harganya pun lebih mahal dari WB)

Sedikit info tentang Wonder Balm ~

Wonder Balm adalah penawar mujarab ekzema yang terkini dan baru. Tanpa bahan kimia 100%.

Ia sesuai untuk pelbagai masalah kulit seperti ekzema,psioriasis,jerawat,kecantikan kulit,dan parut.

Ramai yang mendapatkannya untuk bayi mereka yang menghadapi ekzema,ruam lampin, radang dan gangguan kulit. 

Bagi mereka yang telah berjaya menangani masalah mereka,kini krim tersebut disimpan di rumah untuk tujuan kecemasan,atau sebagai kit berguna untuk gigitan serangga, selaran matahari, luka terbakar dan luka-luka lain.

Ada juga yang menggunakannya sebagai krim malam untuk menjaga kulit muka agar lebih cantik.


✅Bahan-bahan dalam produk ini

1). Minyak Argan; 
2). Calendula; 
3). EVO; 
4). Jojoba; 
5). St John Wort 
6). Bergamot; 
7). Geranium; 
8). Lavender; 
9). Pokok teh.

Berminat untuk mencuba?

SMS/Whatsapp ke 0199708897
SMS/Whatsapp ke 0199708897
SMS/Whatsapp ke 0199708897



Penemuan terkini penawar mujarab untuk masalah ekzema yang dikatakan tiada ubatnya.Produk ini adalah produk vip dengan harga mampu milik yg harus dimiliki

- TESTIMONI -


















Wonder Balm adalah penawar mujarab ekzema yang terkini dan baru. Tanpa bahan kimia 100%. Ia sesuai untuk pelbagai masalah kulit seperti ekzema,psioriasis,jerawat,kecantikan kulit,dan parut. Ramai yang mendapatkannya untuk bayi mereka yang menghadapi ekzema,ruam lampin, radang dan gangguan kulit. Bagi mereka yang telah berjaya menangani masalah mereka,kini krim tersebut disimpan di rumah untuk tujuan kecemasan,atau sebagai kit berguna untuk gigitan serangga, selaran matahari, luka terbakar dan luka-luka lain. 

Ada juga yang menggunakannya sebagai krim malam untuk menjaga kulit muka agar lebih cantik. 

✅Bahan-bahan dalam produk ini 
1). Minyak Argan; 
2). Calendula; 
3). EVO; 
4). Jojoba; 
5). St John Wort 
6). Bergamot; 
7). Geranium; 
8). Lavender; 
9). Pokok teh. 

Berminat untuk mencuba? 
PM,komen ,sms atau whatsapp ke 0199708897


https://www.facebook.com/elexianaturals/

http://elexianaturals.com/


The Ingredient

The meaning of Elexia is mankind’s defender. The earth has in surplus, abundant natural resources which have the ability to preserve, maintain, care for and protect our beauty and youth. Essential oils are gotten from exploiting nature’s trusted bounty and produces marvelous results. The Ingredients which are from various natural oils and fats are well known and trusted by Malaysians. Plants have always been utilized from the ancient times to heal and nurture people. Elexia skin care products are made from natural plants and ingredients that have been carefully selected, researched and found to have immense benefits to your body.



Natural Shea Butter.

Shea butter comes from the nut of the karite shea tree that is indigenous to Africa. Raw, unrefined shea butter contains vitamins and minerals such as vitamins A and E, as well as essential fatty acids. It has a creamy color and a very distinct smell. It has been used for centuries for its moisturizing, antiinflammatory and antiaging properties. 

Cocoa Butter.

One of the reasons that cocoa butter is so valuable is its high concentration of antioxidant compounds, including oleic acid, palmitic acid, and stearic acid. By reducing the occurrence of oxidative stress, cocoa butter can help reduce the signs of aging, including wrinkles and age marks. Research has also shown cocoa butter to reduce the appearance of scars on the skin and help to boost overall skin health

Beeswax.

Beeswax is a natural wax produced by honey bees. When added to skin care products, beeswax acts as an emollient and a humectant, drawing moisture to the skin and sealing it in. Beeswax also contains vitamin A, which may be beneficial in softening and rehydrating dry skin and in cell reconstruction. 

Argan Oil.

Often called ‘liquid gold’, argan oil is an organic product extracted from the kernels of the argan tree. It is extremely rich in beneficial nutrients including fatty acids and vitamin E. It's a lightweight oil that absorbs quickly making it a great addition. The essential fatty acid can help moisturize and define dry damaged hair.

Avocado Oil.

Avocado oil is extracted from the flesh of the avocado fruit itself. The moment you apply it on the skin, it will be absorbed deeply into the skin layers. This automatically makes it an excellent skin moisturizer and care agent. Study shows that avocado oil, when combined with Vitamin B12 could be used as an effective long term topical treatment for people suffering from psoriasis. 

Extra Virgin Olive Oil.

Extra virgin olive oil is loaded with nutrition and antioxidants like vitamins A and E. It can help repair skin damage from sun exposure, cigarette smoke and pollutants. Extra virgin olive oil penetrates deep into the skin on your face, providing needed moisture as well as a shield to protect your skin, keeping it smooth.

Rice Bran Oil.

Rice bran oil is obtained from the outer layer of the rice kernel (the bran). This light golden oil gives soap a rich, creamy texture, but also has many benefits for the skin. It is excellent for sensitive skins due to its moisturising and exfoliant properties. Rice bran oil is a natural sunscreen and contains large amounts of vitamin E and B vitamin complex and it is said to stimulate circulation and cell growth, revealing brighter skin. 

Rosehip Oil.

Rosehip oil is rich in a natural source of vitamin A, a natural source of antioxidants that repair skin from premature ageing caused by modern living and a naturally rich source of essential fatty acids. Essential fatty acids help to regenerate skin cells and to repair damaged skin tissue while vitamin A helps to prevent premature ageing caused by sun exposure. 


Jojoba Oil.

Jojoba (pronounced ho-HO-ba) oil is a botanical extract of the seed of the jojoba. It is theorized that applying jojoba to the skin can "trick" the skin into thinking it is producing enough oil, thus balancing oil production. The bottom line for acne-prone people is that jojoba oil is non-comedogenic so you can use it without fear. 

Geranium Egyptian Essential Oil.

Sophisticated, fresh floral similar to a rose, but not quite so heavy. Geranium is said to have psychologically balancing effects and some like to use is for skin problems such as eczema, psoriasis, and shingles. Also historically used to treat menopausal and other women's problems it continues to be thought of as a women's oil.

Bergamot Essential Oil.

Bergamot is a citrus fruit whose rind is used for extracting the Bergamot Essential Oil. The health benefits of Bergamot Essential Oil can be attributed to its properties as a deodorant, vulnerary, vermifuge, antibiotic, antiseptic, antispasmodic, sedative, analgesic, antidepressant, disinfectant, febrifuge, cicatrisant, and digestive substance. 

Lavendar Essential Oil.

Lavender oil is extracted mostly from the flowers of the lavender plant, primarily through steam distillation. The flowers of lavender are fragrant in nature and have been used for making potpourri for centuries. The health benefits of lavender essential oil include its ability to eliminate nervous tension, relieve pain, and disinfect the skin.

Tea Tree Oil.

The antimicr­obial, antifungal and antibacterial properties of tea tree oil are beneficial for the treatment of a number of skin diseases and infections.Topical tea tree oil was found effective as treatment for bacterial and inflammatory conditions such as acne. Tea tree oil also has been shown to have activity against dermatop­hytes, fungi that cause infections of the skin .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

2 ulasan:

  1. bagus lah prduk ni.. rasa nak belikan tuk ank buah..sbb ada ekzema jgk..

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New