Nuff

04 Julai 2016

UCAPAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2016

UCAPAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2016

Assalammualaikum semua.. Tengah buat apa tu? tentu ada yang masih bertungkus lumus menyiapkan rumah untuk persiapan raya kan.. tentu ada juga yang sedang menyiapkan kuih raya terakhir dua tiga jenis lagi ye tak.. pulun habis-habisan yea.. huhu teman je tak buat apa pun utnuk raya.. tak larat kome weh.. Takpelah.. yang mana tengah buat persiapan tu.. teruskan yea.. Teman hanya standby bersiap nak balik kampung aje ni.. malam tadi sibuk mengemas.. pastu tido lewat, pastu bangun sahur p[ukul 4 pulak..  ni dah rasa tingtong pulak kepala.. hahaha.. 

Oklah.. buat semua.. teman nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilifitri yea buat semua rakan-rakan Blogger, sedara-mara dan semua pembaca yang selalu singgah blog tengkubutang ni yea.. Kalau adalah entri-entri yang ditulis buat korang rasa kecil hati ke, atau time bergurau (kalau berchatting) ada ter text perkataan yang korang terasa ke.. baik kelakuan yang buruk yang tak disengajakan ke.. harap jangan simpan dalam hati yea.. Semoga Raya tahun ini akan lebih meriah dari tahun-tahun sebelumnya.. Selamat hari raya, Maaf Zahir dan Batin... Balik kampung bawak kereta elok-elok yea! Assalammualaikum...!

raya aidilfitri 2016
Jom Balik Kampung!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

2 ulasan:

  1. jom singgah. SELAMAT BERHARI RAYA :) http://impianacikyaanie.blogspot.my/2016/07/6-julai-2016-syawal-menjelma.html

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New