Family Protection Kit / 
Kit Perlindungan Keluarga - Mesti Beli!




Ha.. Ni dia Family Protection Kit dari @mybespokehealth.. Ni Gambar TB Snap Hari Tu.. Baru Dapat Up Kat IG semalam.

TB Suka Semua Produk Dari BeSpokeHealth Ni.. Ada Yang TB Dah Guna, Ada Yang Belum.. Humidifier/Diffuser Tu Paling TB Tak Sabar Nak Guna Tau, Dengan Essential Oil Tu.
Kit Perlindungan Keluarga (Ini adalah hamper yang terdiri daripada 5 item berbeza) oleh @mybespokehealth. Anda boleh membeli alat perlindungan keluarga ini untuk keluarga atau orang tersayang. Terdapat 5 item yang berbeza seperti berikut:


1. Topeng Muka Perubatan Premium: Topeng Earloop 10 keping, buatan Malaysia. Ia bebas Lateks dan Perlindungan mematuhi tahap ASTM. Ia selesa dan lebih lembut daripada topeng biasa. Ia hypoallergenic, selamat untuk semua jenis kulit.


2. Pembersih Serbaguna Nano Silver (NSMC) 500ml: Diformulasikan khas agar tidak berbuih, tidak menjengkelkan kulit dan mesra alam! NSMC berkesan menghilangkan kuman. Ia boleh digunakan pada tangan dan badan, perabot, pakaian, kain, karpet, penapis penghawa dingin, dinding dan lantai.


3. Airless Pump 15ml (sekali pakai) X2: NSMC boleh dicurahkan ke dalam botol Pumpess Airless ini. Mesra perjalanan, anda boleh membawanya dalam perjalanan pendek atau panjang.

4. Diffuser: NSCM boleh digunakan dalam pelembap dan pendingin udara. Mudah dan berguna, hanya dengan satu sentuhan untuk menghidupkannya.


5. Eucalyptus Oil: Eucalyptus Oil boleh dimasukkan ke dalam diffuser bersama dengan NSMC, sapu foto untuk melihat. Khasiat Minyak Eucalyptus


* Legakan batuk

* Kosongkan dada

* Jauhkan pepijat

* Membasmi luka

* Nafas Mudah

* Menenangkan Sakit Sejuk


Kit Perlindungan Keluarga dijual pada harga RM156.00, Kini hanya RM129.00 sahaja! Ya,betul ni.. haa apa lagi jom lawati pautan ini https://bit.ly/3a7NGaC untuk berbelanja sekarang.


Family Protection Kit by mybespokehealth





15 Ulasan

  1. Produk Dari BeSpokeHealth ni patut ada dalam rumah kita. Harga pon takde la mahal sangat untuk set yang ni. Berbaloi2 la beli.

    BalasPadam
  2. eucalyptus oil memang bagus untuk sesiapa yang ada resdung..antara minyak essential kesukaan saya juga..

    BalasPadam
  3. The defuser look so good. All these are good and important things. Thank you for sharing.

    BalasPadam
  4. Semua produk ni wajib beli. Memang akan kerap restock. Kadang kat supermarket saje baca-baca isi kandugan produk. Hehe.

    BalasPadam
  5. Murahnya semua produk berkualiti ni boleh dapat dengan harga RM129 je! Baru tahu ada jugak yang alergic dengan fabrik surgical mask tu

    BalasPadam
  6. menarik! BBL baru tahu pasal alergic dengan fabrik facial mask tu. sesuai sangat la beli satu untuk diri sendiri kan

    BalasPadam
  7. Family protection kit ni bagus complete all in one. Face mask ni kalau selalu pakai boleh naik jerawat. Kesian tgk staff nurse kt kk. Ramai sensitif kulit

    BalasPadam
  8. Harga tengah murah. Boleh grab.. tsk rugi beli sebab dapat macam macam barang kan...
    Comel diffuser tu.. berkenan..

    BalasPadam
  9. Pergh bgus nya.. 129 je.. Dengan semua barang ni.. Dhla barg mi mmemg wajob ade.. Diffuser tu lama teringin nak ada dket rumah

    BalasPadam
  10. bagus ada set complete macam ni. harga pun berbaloi.

    BalasPadam
  11. Bagus ada peelindungan mcm ni.. rasa selamat dan yakin.. lbh2 lg kita kita beli sekali untuk kegunaan family

    BalasPadam
  12. Ya semua produk yang terkandung dalam set ini memang perlu disinpan apatah algi dalam tempo wabak COVID-19 masih ada.

    BalasPadam
  13. dah macam wajib kit macam ni kan. semoga cepatlah wabak ni berakhir

    BalasPadam
  14. Baru gak nak membeli satu sebab ada kena dengan satu jenama tu... now pakai pun yang biasa je, janji ado...

    BalasPadam
  15. Eh samalah dengan yang di rumah, memang okay sangat nak guna produk ni. Stay safe everyone !

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New