12 April 2017

Kontest 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan' - RM300 Untuk Tekaan Tepat!

Kontest 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan' -
RM300 Untuk Tekaan Tepat!

TB terasa nak join plak Kontest "Siapa Nama Baby Hasrul Hassan" ni.. heee.. Sifu pun dapat baby baru ye! tahniah tau.. Baby boy ni mesti bijak macam anak-anak Sifu HH yang lain kan! hemm.. tetiba TB rasa tertarik nak join tau pasaipa? Sebab TB ternampak satu komen kat Google plus hari tu..  

TB dah blur nak jawab apa.. bila godeh2 google semua macam nak jawab Hasif Najmi tapi tengok semua jawap Hasif Najmi, dan TB rasa macam tertarik dengan jawapan Blogger Shark iaitu Hasif Jauza.. dan rasa sedap bebeno nama tu.. huhuhu.. mungkinkah itu jawapannya? huhu.. Tapi TB taknak la nak niru orang kan.. 

TB join jugaklah dan bagi jawpan yang TB rasa lari sangat sebab Sifu HH ada bagi klu nama perempuan dan lelaki, So.. TB bagi jugak lah.. kang bagi serupa dnegan orang lain kata niru, lagipun sifu HH ada kalau ramai jawap betul dan serupa, sifu HH pilih yang paling awal jawab.. So. TB nak jawab

HASIF FALAK

HASIF | FALAK
KEMAS   |  BINTANG


Rujukan pelayar dilautan, kalau ikut TB kalau guna alatan terkini, kompas lah.. tapi kalau tiada kompas maka pelayar akan guna kan ilmu falak iaitu menjadikan kedudukan bintang sebagai petunjuk arah..  so, bintang jawpaannya.. 



Buat sifu HH, Tahniah sebab dapat baby boy.. semoga baby sifu HH membesar menjadi anak yang soleh, yang beriman, bijak dan sangat taat kepada perintah Allah, Ibu bapa dan guru-gurunya.. Aaminnn.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥