Nuff

30 April 2017

Mother's Day Mug by BestSub Malaysia | Hadiah Peribadi Untuk Emak Tersayang

Mother's Day Mug by BestSub Malaysia |
Hadiah Peribadi Untuk Emak Tersayang 

Wah.. sangat-sangat sweet gitu apabila Motto Mug yang TB tempah ni didalamnya ada tulisan ayat kreatif HAPPY MOTHERS DAY., diulangi.. didalam tau bukan diluar.. sangat-sangat cute.. hehe.. Ayat tu ikut tema apa yang korang nak..

Haaa.. itulah keistimewaan mug dari BestSub Malaysia ni yea.. dengan slogan - Best Sublimation Expert BestSub Malaysia telah mengeluarkan Mug yang sangat special yang didatangkan dengan  sublimation coating outside.

Mug seperti ini jarang dmana-mana dan ia sangat sesuai untuk dijadikan hadiah buat orang yang tersayang atau rakan-rakan.


Korang boleh juga letak ayat lain seperti "I LOVE YOU", "HAPPY BIRTHDAY", atau "SELAMAT HARI IBU" di dalamnya, selain tu hadiahkan untuk suami atau isteri atau ayah korang pun sesuai ni tau..meh tengok design mug TB pula..

A post shared by 🇹🇪🇳🇬🇰🇺🇧🇺🇹🇦🇳🇬 (ღ˘⌣˘ღ) (@tengkubutang) on

Haa.. cantik kan design pada mug TB tu? TB suka sangat sebab TB mintak diorang letakkan gambar TB dan emak sebagai kenangan di mug tersebut.. Bila emak TB minum guna mug itu pastinya emak teringat kat TB yang jauh dimata ni.. haa.. korang nampak tak? ini juga salah satu cara untuk mengeratkan hubungan kasih sayang antara anak dengan emak.. setuju tak??

Terdapat 3 design untuk mug ini iaitu design untuk : 

1) Happy Day 
2) Happy Birthday 
3) I Love You 

Yang TB punya ada corak yang cantik macam dalam gambar ni.. sangat-sangat sweet kann.. geram pulak TB tengok. Rasa macam nak buat untuk diri sendiri pulak.. hehehehe.. Tapi takpelah, bagi ni kat emak tanda menghargai penat lelah emak membesarkan TB dari kecik sampailah dewasa dan dah jadi mak orang dah ni.. =)

Oh ya.. selain itu ada juga design lain didalamnya iaitu  design tulisan I LOVE U tadi... seperti gambar diatas ni. Cantik kan?? warna nya sweet sweet gitu.. buat yang berpasangan dan bercinta tu boleh lah jadikan mug yang ada printed macam ni buat tanda kasih sayang korang untuk pasangan korang ye! mesti awek/pakwe korang suka punya.. eh.. Suami isteri pun bercinta gak kan! boleh jugak hadiahkan untuk pasangan masing2.. kannn..

Haa.. yang ni pulak yang ada tulisan Happy Birthday.. alahai.. cute nya kan.. kalaulah ada sesiapa yang beri TB mug yang ada printed macam ni luar dan dalam.. perghh.. TB akan guna sentiasa tauu.. TB memang suka je benda-benda ada memory value macam ni.. hehehehe..  So, bagi sesiapa yang takde idea nak beri hadiah apa kepada kawan/saudara/adik-beradik atau sape-sape yang nak sambut birthday diorang tu, apa kata tempah aje mug macam ni dan post kepada diorang.. mesti surprised giler dan suka giler diorang dapat mug ni..

Haa.. kalau korang nak tempah jugak. Silalah ke libertyprinting.com.my . Mungkin ini akan menjadi salah satu hadiah peribadi yang menggembirakan sesiapa sahaja yang menerimanya.. Korang juga boleh selitkan kata-kata di mug itu. sangat-sangat sweet kan.. inilah dia unik gift dari - BestSub Malaysia .

Oh ya.. untuk Motto Mug ini harganya ialah RM30 termasuk cetakan gambar atau apa-apa di mug korang tu. Termasuk banner sekali untuk Motto Mug .

🎁 Personalized 11oz Motto Mugs

Setiap cawan didatangkan dengan sublimation coating outside (salutan pemejalwapan luar ) .

Reka bentuk lain juga boleh disesuaikan. Pastinya Mug ini adalah saiz yang sempurna untuk menikmati minuman kegemaran korang. 

Jom buat imej kegemaran korang dengan mencetak pada cawan dengan  sublimation coating.

Creative Sublimation Motto Mugs ini adalah dari BestSub yang juga ada menyediakan :-

- Personalization gift ideas
- Mother's Day Gift 
- Valentine's Day Gift
- Birthday Gift

Motto Mug adalah hadiah peribadi yang menarik untuk orang-orang tercinta korang dan semua orang yang korang hargai pada hari-hari penting!

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi ;
📞 019-9858151 (Cik Elaine) atau 📞 019-3.231.515 (En Steven)
Email: enquiry@libertyprinting.com.my

For business enquiries, contact:
BestSub Malaysia, Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T), Sublimation Blank Supplier:
Address: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang.
Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

37 ulasan:

  1. The mug is so pretty!! Memang suitable for gifts for mother's day and even for friend's birthday too!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. kalau dapat custome kata2 istimewa dari kita sendiri untuk si penerima lagi best.. hehehe

      Padam
  2. How creative! What a wonderful personalized gift for mother's day. Will certainly look it up- I am sure my mum would enjoy it.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sure.. mums will happy when receive this kind of mug

      Padam
  3. interesting! i love customising my own stuffs too! read about what I got for my mum~ --> www.joysofyz.blogspot.sg

    BalasPadam
  4. Such a hearty gift for mom! So thoughtful and definitely memorable one.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya.. im also inlove with it.. must custom for me after this.. =P

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. This personalised gift is so pretty! Perfect gift for your love one =)

    BalasPadam
  7. Lepas ni buat gambar fmly sendiri kan kak. Msti cantik. ☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. hemm.. betul gak tu.. idea yang menarikk

      Padam
  8. yeah I got mine too from there. Shall check other deals soon.

    BalasPadam
  9. What a beautiful and meaningful mug! I love the colours as well.

    BalasPadam
  10. Aww. comelnya mug ni, harga pun okay jugak, tak mahal sangat. Boleh tak minta design sendiri?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh rasanya yani.. janji design tu clear je.. jangan blur

      Padam
  11. Those designs are really nice and surely will cheer up my mummy when she drinks her coffee!

    BalasPadam
    Balasan
    1. huu.. i imagine my mums drink with this mug already

      Padam
  12. Nice mug. Reminds me that I should get a mug for my Mom too on this special day.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yahh.. you must go and see the Web: http://www.bestsub.my

      Padam
  13. Comelnye mug ni, my mum would like this.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. comel sangat.. boleh lah beli untuk hari ibu

      Padam
  14. OMG too comel!! I like how it is printed from the inside...I can imagine my mom drinking her coffee and as it subsides she will feel happy seeing the message...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeah.. my mums will imagine my face.. haha

      Padam
  15. Love your DIY cup made, very pretty! Am gonna make one too ;) cheers, SiennyLovesDrawing

    BalasPadam
  16. This is a very thoughtful gift for moms <3 Gonna customize one too :)

    BalasPadam
  17. Mug itu memang cantik. I nak order 1 untuk my Mom too.

    BalasPadam
  18. I am sure mom would like it and its so memorable.

    BalasPadam
  19. Wow. personalized mug for all occasions? I really love this.

    BalasPadam
  20. Ideal gift to Mother. I can personally design and give it to my mum as Mother's day present.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New