CHECK TRACKING POSLAJU ONLINE!

TB bukan nak ajar cara nak track and trace barang yang kita pos  atau kita nak terima, TB just sajabuat entri ni sebab nak letak link check tracking number ni sebab dekat google TB tak jumpa pun link track and trace yang poslaju punya. Kalau jumpa pun entah laman web mana entah. Nak kena maba entah.. Lepas tu TB macam tak yakin je dengan result dan status barangan TB tu kalau TB search kat laman web lain selain dari PosLaju ni.. So.. TB tepek je link ni kat sini.. nanti nak cari, cari kat tengkubutang.com sudah.. hahaha.. Ok .. itu je nak citer.. K bye..





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


4 Ulasan

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New