Nuff

29 April 2017

Starter Pack Excited dari Asma-Felt Box Buat Tengkubutang Teruja!

Starter Pack Excited dari Asma-Felt Box
Buat Tengkubutang Sangat Teruja!

Bestnyaa.. Ada semua ni dah boleh buat apa yang di idamkan.. Hehe.. Dalam fikiran ni dah set nak DIY something for my little boy.. Heee.. Nanti TB kongsikan dalam blog www.tengkubutang.com ni yea.. 

Oh ya.. Kalau korang nak beli bahan-bahan untuk DIY feltcraft ke, nak buat toys guna kain felt ke. Nak buat plushies ke. Semua adaaaa.. Korang terjah je http://asma-felt-box.com/ ni yea.. Haa.. 

Oh ya.. Lupa plak nak bagi tahu.. Starter Pack Excited ni khas untuk kawan2 beginner yang minat buat diy, atau kraf menggunakan kain felt ni.. Tak perlu pening2 dah nak standby apa yang perlu untuk start diy feltcraft korang.. Dengan Starter Pack Excited semua dah ada.. Cuma tinggal idea nak hasilkan apa je. Heee.. TB dah berangan nak buat OWL dannnn.. Hahaha.. Ada laaaa...

Jom tengok apa isi didalam pek Starter Pack Excited ni.. 


Haa.. ni dia isi dalamnya.. Seperti yang TB katakan tadi,  Excited pek ni khas untuk korang yang baru nak start berkecimpung dalam bidang craft dan nak buat macam-macam items. So, barang-barang ni untuk korang berkenal kenalan dulu lah kiranya yea.. hee.. idaklah nanti terus nak buat dah blur tak kenal bahan-bahannya.. heee.. 

Dalam ni semua warna basic ada, dan bahan-bahan craft pun ada pelbagai jenis.

Pek ini mengandungi:

10pcs felt saiz 23x25cm (warna seperti dalam gambar)

5pcs keychain

5pcs split ring

5pcs HP straps (mixed kaler)

5pcs brooch panjang

5pcs brooch pendek

Pek benang

5pcs brads (mixed kaler)

38pcs Butang (mixed design dan kaler)

10pcs hiasan tampalan (mixed design dan kaler)

30pcs Eyes (mixed size)

4pcs Hair clips (mixed design and size)

3pcs Ribbons (50cm each. mixed design)

1 pack fiber

Tali halus

2pcs Bell

1 Template Book

1 Modul Jahitan Ebook (diberi melalui email)

HARGA : RM29.00
(nilai sebenar barang dalam pek ni: RM33.43)










Starter Pack Excited By Asma-Felt Box @asmafeltbox Bestnyaa.. Ada semua ni dah boleh buat apa yang di idamkan.. Hehe.. Dalam fikiran ni dah set nak DIY something for my little boy.. Heee.. Nanti TB kongsikan dekat blog www.tengkubutang.com yea.. Oh ya.. Kalau korang nak beli bahan-bahan untuk DIY feltcraft ke, nak buat toys guna kain felt ke. Nak buat plushies ke. Semua adaaaa.. Korang terjah je http://asma-felt-box.com/ oh ya.. Lupa plak nak bagi tahu.. Starter Pack Excited ni khas untuk kawan2/beginner yang minat buat diy, atau kraf menggunakan kain felt ni.. Tak perlu pening2 dah nak standby apa yang perlu untuk start diy feltcraft korang.. Dengan Starter Pack Excited semua dah ada.. Cuma tinggal idea nak hasilkan apa je. Heee.. TB dah berangan nak buat OWL dannnn.. Hahaha.. Ada laaaa... Link website : http://www.asma-felt-box.com http://asma-felt-box.blogspot.my/ facebook : facebook.com/asmafeltbox Instagram : https://www.instagram.com/asmafeltbox/ email: asema84@gmail.com Oh.. Ya. Kalau korang selalu shopping kat LAZADA @lazada_my, korang boleh juga shopping bahan2 dari Asma Felt Box ni di Lazada tau.. Mana lah tau kot ada nak kumpul point shopback ke kan.. Beli kat lazada korang dapat cashback balik kan.. Heee.. So.. Kalau sape2 nak beli kat Lazada, boleh gi kat link ni ye! >>http://www.lazada.com.my/asma-feltbox/ Selamat ber kraf yeaaa..!!
A post shared by 🇹🇪🇳🇬🇰🇺🇧🇺🇹🇦🇳🇬 (ღ˘⌣˘ღ) (@tengkubutang) on

Starter Pack Excited By Asma-Felt Box @asmafeltbox Bestnyaa.. Ada semua ni dah boleh buat apa yang di idamkan.. Hehe.. Dalam fikiran ni dah set nak DIY something for my little boy.. Heee.. Nanti TB kongsikan dekat blog www.tengkubutang.com yea.. Oh ya.. Kalau korang nak beli bahan-bahan untuk DIY feltcraft ke, nak buat toys guna kain felt ke. Nak buat plushies ke. Semua adaaaa.. Korang terjah je http://asma-felt-box.com/ oh ya.. Lupa plak nak bagi tahu.. Starter Pack Excited ni khas untuk kawan2/beginner yang minat buat diy, atau kraf menggunakan kain felt ni.. Tak perlu pening2 dah nak standby apa yang perlu untuk start diy feltcraft korang.. Dengan Starter Pack Excited semua dah ada.. Cuma tinggal idea nak hasilkan apa je. Heee.. TB dah berangan nak buat OWL dannnn.. Hahaha.. Ada laaaa... Link website :  http://www.asma-felt-box.com http://asma-felt-box.blogspot.my/ facebook :  facebook.com/asmafeltbox Instagram :  https://www.instagram.com/asmafeltbox/ email:  asema84@gmail.com Oh.. Ya. Kalau korang selalu shopping kat LAZADA @lazada_my, korang boleh juga shopping bahan2 dari Asma Felt Box ni di Lazada tau.. Mana lah tau kot ada nak kumpul point shopback ke kan.. Beli kat lazada korang dapat cashback balik kan.. Heee.. So.. Kalau sape2 nak beli kat Lazada, boleh gi kat link ni ye! >>http://www.lazada.com.my/asma-feltbox/ Selamat ber kraf yeaaa..!!
A post shared by 🇹🇪🇳🇬🇰🇺🇧🇺🇹🇦🇳🇬 (ღ˘⌣˘ღ) (@tengkubutang) on

Link website : 

http://www.asma-felt-box.com
http://asma-felt-box.blogspot.my/

facebook : 
facebook.com/asmafeltbox

Instagram : 
https://www.instagram.com/asmafeltbox/
( @asmafeltbox )

email: 
asema84@gmail.com

Oh.. Ya. Kalau korang selalu shopping kat LAZADA @lazada_my, korang boleh juga shopping bahan2 dari Asma Felt Box ni di Lazada tau.. Mana lah tau kot ada nak kumpul point shopback ke kan.. Beli kat lazada korang dapat cashback balik kan.. Heee.. So.. Kalau sape2 nak beli kat Lazada, boleh gi kat link ni ye! >>http://www.lazada.com.my/asma-feltbox/

Selamat ber kraf yeaaa..!!


Note : Sila pilih jenis felt yea.. sebab ada dua jenis felt.. felt biasa dengan felt acrylic.. yang untuk buat plushies tu selalu orang guna acrylic..

Tak tahu nak bayangkan nak buat apa dengan semua ni?
meh tengok SINI.. jadi sumber inspirasi kita.. hee...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

17 ulasan:

  1. Bestnya.. suka tapi tak kreatif sangat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh cuba berjinak2.. ambil pek excited untuk beginner ni dulu.. heee

      Padam
  2. Bestnya.. suka tapi tak kreatif sangat..

    BalasPadam
  3. Waahh. Dah dapat dah? Lepas ni rajin la ada update pasal tutorial buat benda ni pulak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. tengah cari masa yang sesuai ni.. nak buat cantik2 klu boleh.. InsyaAllah

      Padam
  4. My crafter heart is screaming for joy. I always loved felt arts specially homemade keychains. It is really cute and special because it's made with love.

    BalasPadam
    Balasan
    1. woww.. made with love.. good.. i also wanna make a plushies special for my little baby..

      Padam
  5. Wow this is so cute but I can't sew hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. must try 1st.. then u will know your talent.. haha

      Padam
  6. wow, these is a great starter kits for people who love making kawaii plushie key rings.I can only imagine home many of them I can make if I can have this pack

    BalasPadam
  7. Waaa. Dapat juga ye miliknya.. ☺

    BalasPadam
  8. My, what a cute starter kit this is. I'd love to attempt to do something but really not creative enough!

    BalasPadam
    Balasan
    1. me too but will diy something for my little boy even dont have a magic hand (kreatif hand) heeee

      Padam
  9. wow fun pack to play with. sure fun to make something nice for self and friends

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New