Nuff

07 Februari 2015

FRESHKON BAGI FREE CONTACT LENS!! YEAY!!

Dapat Email dari FreshKon Club |
Wah.. Untung betul jadi member FreshKon ni kan.. dah la apa-apa promotion kita dapat tahu dulu melalui email.. lepas tu ada contest ke apa, kita jadi antara yang 1st join... ho2.. dan paling bestttt... dapat plak FREE Contact Lenses sempena hari birthday kita.. wahhh... dah kira macam besday present kita la ni kan.. hehehehe.. tQ FreshKon! i Love You! Dapat le bermata beso di Tahun Baru Cina nanti.. with Alluring Eyes in Mesmeric Black.. hohohoho.. 
Haaaa.. bagi sesiapa yang tak nak terlepas peluang.. jom join jadi member! tak susah mana pun.. daftar then klik submit.. alohaii.. mudah giler.. pastu kan.. korang akan dapat email.. dapat welcome Gift Baucer, Beli satu Contact Lenses dapat free satu lagi.. teman dah dapat dah.. yeayyy!!! best!!
Haaa.. yang ni teman tunjukkan contoh macam mana nak redeem Birthday Treat.. senang ajo.. Tapi pastikan korang dah daftar dan dah dapat email confirmation serta dah dapat email macam teman kat atas tuu yea.. kalau tak, jangan gegatai nak redeem.. hohohoho..  

Klik kat Birthday Treat kat Menu dekat website http://www.freshkonclub.com.my/ .. Pastu klik Redeem Your Gift, pastu akan keluar gambo awek cunn kat situ.. dan sebelah dia akan keluar step untuk redeem macam dalam gambar atas ni ha.. haa.. pastu klik la Redeem Birthday Treat... haaa.. kan senang kan!

Haaa.. tengok gambar atas ni.. nampak tak beza mata model tu? haaa.. kalau korang nak kan kelainan sikit sempena apa-apa perayaan, bolehlah cuba Contact Lenses jenis Alluring Eyes ni.. haa.. memberi effect mata beso gitu.. haha.. 

Masa kawen hari tu teman ada beli gak .. Yang FreshKon Mosaic tu .. color Charming Brown dan Urben Grey dua-dua cantik.. tapi yang tu tak beso la kan.. just mencantikkan mata jadi kaler lain je.. tapi kalau yang memang dha bermata beso.. memang cun sangat pakai.. hehehehe
Dalam Email tu teman dapat borang untuk Redeem Contact Lenses FREE kat mana-mana cawangan terdekat yang teman pilih nak redeem.. dan kat borang tu jugak kena isi Lenses jenis mana kita nak.. So, teman apa lagi.. laju je pilih Alluring Eyes Lenses in Mesmeric Black.. ohohohoho.. sebab?? sebab teman pernah guna.. suka sangat2.. nampak mata Natural tapi beso.. haa. sekali tengok macam muka Uzu Blogger Emas Putih lak.. ekekekekekekk. Perasan!! (mokcik dah tuo kottt...uzu tu muda lagi) apa-apa pun mata Uzu memang Bolat.. takyah contact lenses dah.. Uzu sesuai ambil FreshKon Mosaic dan yang lain kot.. Eh.. Alurring Eyes pun sesuai gak! ada lagi.. colour Fusion dan.. banyak lagi!! semua cantik2!! rambang mata memilihnya tauu.. 
Haa.. alang-alang korang dah daftar.. apa kata join gak contest kat Instagram (kalau ada instagram la ye) .. mana tahu ada rezeki menang contact lenses lak.. haaaa.. jok join!! klik link bawah ni ye..


Opssss.. lupa.. terkini!! ada satu algi quiz untuk dapat kan hadiah contact lenses untuk di join!! Jom Join! tengok ada luck tak korang! heee.. Good Luck!!

BACA ni!!! To celebrate International Women's Day in March, we seek out to find the inner Alluring woman in you. Take part in this quiz and find out! You stand a chance to win FreshKon Alluring Eyes Daily products worth RM220 and product voucher! 

Klik SINI untuk Join!! --->  https://apps.facebook.com/freshkon_my_quiz



= LAIN-LAIN =

Nak Jadi Ahli FreshKonClub? Klik Sini :
http://www.freshkonclub.com.my/


Nak tau cerita terkini/Offer atau apa2 pasal FreshKon? Klik sini
https://www.facebook.com/FreshKon.Malaysia

Nak skodeng Instagram? Klik sini
http://instagram.com/freshkonmy/

Entri berkaitan FreshKon
FreshKon Icon Search

FreshKon Buat Mata Cantik



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 






Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New