Nuff

23 Februari 2015

Jawapan Eh? Apo Clue Ni?!

Jawapan Eh? Apo Clue Ni?! |
Baru berjinak-jinak main game ni pulok.. hari tu main game ASpo Bondo Eh Ni? Tapi makin lama makin pening kepala.. ni saja nak tuko selera lak.. kasi lagi pening.. huhuhu.. akan di update sikit2.. ikut kerajinan teman.. kikikiki.. sape tau jawapan selebihnya, sila komen kat bawah ni yea.. leh kita share sama-sama.. huhu.. Buat sape-spae yang suka game2 menguji akal camni.. leh la download kat google playstore (Android).. 

1. Najib
2. Kahwin
3. Bank
4. Kiki
5. Senyap
6. Novel
7. Bayi
8. Ladang
9. Disko
10.Rosmah
11.Wira
12.Binatang
13.
14.Boling
15.Masin
16.Agama
17.Bau
18.
19.
20.




Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

2 ulasan:

  1. nanti kite try tak penah jumpa lagi games bahasa melayu gini

    BalasPadam
  2. dah lama sgt x main game kat hp tp sebenarnya game mcm ni membantu merangsang minda kita dgn lebih baik n peka

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New