Nuff

09 Februari 2015

BIODATA CAKRA KHAN


Cakra Khan Biodata
Tak kenal? hohoho.. kalau baisa dengar radio pasti korang kenal suara Cakra Khan yang satu dalam Malaysia (tapi Cakra bukan Orang malaysia tau..)..

Tapi Kalau Masih tak kenal, meh kita kenal-kenal.. sorry.. nombor telefon teman lupa mintak.. (ekekekekekek.. macam le teman yang interview Cakra ye.. kui3) Opss.. ni saja nak share je yea.. bukan sebab nak agung2 kan artis luar.. okeh.. baca jelah..

Cakra Khan
 adalah penyanyi solo yang namanya kini Popular, setelah lagu dari album single nya hits bertajuk "Harus Terpisah". Bermodal wajah yang kategori ada rupa jugak lah kan.. serta punya suara yang merdu, membuatkan Cakra Khan menjadi idola baru para penikmat muzik di tanah air  (Indonesia) serta di Malaysia juga khususnya kaum hawa. 


Cowok kelahiran 27 Februari 1992 ini, memiliki nama lengkap Cakra Konta Paryaman. Buat sape2 yang meminati Suara serak-serak basah Cowok ini.. Jom bolehlah baca Biodata Artis kelahiran Pangandaran ini. Cakra Khan ... 


Video Cakra Khan - Harus Terpisah

Biodata Lengkap Cakra Khan 
Cakra Khan merupakan penyanyi yang berbakat mengingat usia nya yang masih menginjak 20 tahun ini, masih panjang perjalanan seorang penyanyi muda, dengan suara nya yang tinggi dan sedikit melayu, mungkin akan membuatnya populer. Pria yang bernama lengkap Cakra Konta Paryaman kerap di panggil Cakra Khan, karena ia sendiri Suka dengan Chaka Khan yang juga merupakan seorang penyanyi terkenal asal Chicago.

Nama Lengkap  : Cakra Konta Paryaman

Nama Panggilan : Cakra Khan
Tempat Lahir      : Pangandaran
Tanggal Lahir     : 27 Februari 1992
Penyanyi Favorite : Cakha Khan
Twitter                : @cakrakhanz dan @cakraholic
Pendidikan          : Mahsiswa di STIMB, jurusan Vocal Classic, semerster 6.
Single                  : Harus Terpisah
Terkini                 : Setelah kau Tiada

Video Cakra Khan : Setelah kau Tiada

Demikianlah sekilas mengenai Biodata dari pelantun lagu "Harus Terpisah" dan 
Setelah kau Tiada yang Hits iaitu Cakra Khan.





Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

4 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2