Nuff

06 Februari 2015

CAMNE NAK TENGOK TOP REFFERAL?


Haii.. dah lama teman nak citer ni, tapi taktau camne nak citer.. teman selalu buat Giveaway kan? haaa.. tiap kali Giveaway.. semua pemenang teman pilih secara Random je kan? haaa.. pastu ada jugak yang bertanya nape tak buat je Pemenang Utama Top Refferal..?? Masalahnya.. hemm.. masalahnya macam dalam gambo tu laaa.. teman tak dapat nak detect sape Top Refferal teman.. memang agak susah sangat hari tu.. last-last teman terpaksa lah tukar pemilihan pemenang kepada Random aje.. nak buat Top refferal kang pingsan teman nak tunggu blog sape yang timbul kat senarai ni.. Tapi.. saja teman post sini sebab mungkin korang ada cara nak tengok Top Refferal.. teman tak pandai dalam bab-bab ni.. kalau ada yang reti tu.. please beri tunjuk ajar ye.. 






Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 






Related Posts

6 ulasan:

  1. Salam Singgah

    Alamak... bab bab ni memang fail jugak lah... takder ilmu langsung... sorry yek

    BalasPadam
  2. Salam jenggah guling2 ,

    saya pun penah jugak klik klik bende tu , mmg tak paham langsung huhuh

    BalasPadam
  3. Asalam..tengok tapi macam tak paham ja,kena belajar lagi nie khaty..

    BalasPadam
  4. salam jumaat ..xtau juga ni..

    BalasPadam
  5. mmg banyak x tahu. hehe.. sikit2 adalah ilmu

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2