Haii.. dah lama teman nak citer ni, tapi taktau camne nak citer.. teman selalu buat Giveaway kan? haaa.. tiap kali Giveaway.. semua pemenang teman pilih secara Random je kan? haaa.. pastu ada jugak yang bertanya nape tak buat je Pemenang Utama Top Refferal..?? Masalahnya.. hemm.. masalahnya macam dalam gambo tu laaa.. teman tak dapat nak detect sape Top Refferal teman.. memang agak susah sangat hari tu.. last-last teman terpaksa lah tukar pemilihan pemenang kepada Random aje.. nak buat Top refferal kang pingsan teman nak tunggu blog sape yang timbul kat senarai ni.. Tapi.. saja teman post sini sebab mungkin korang ada cara nak tengok Top Refferal.. teman tak pandai dalam bab-bab ni.. kalau ada yang reti tu.. please beri tunjuk ajar ye.. 






Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 





6 Ulasan

  1. Salam Singgah

    Alamak... bab bab ni memang fail jugak lah... takder ilmu langsung... sorry yek

    BalasPadam
  2. Salam jenggah guling2 ,

    saya pun penah jugak klik klik bende tu , mmg tak paham langsung huhuh

    BalasPadam
  3. Asalam..tengok tapi macam tak paham ja,kena belajar lagi nie khaty..

    BalasPadam
  4. salam jumaat ..xtau juga ni..

    BalasPadam
  5. mmg banyak x tahu. hehe.. sikit2 adalah ilmu

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New