Nuff

13 Mei 2015

REMPAH AYAM GORENG TANDOORI MABELES SEDAP!!

REMPAH AYAM GORENG TANDOORI yang mabelesss! | heee.. Cer tengok gambar atas ni, nampak menyelerakan tak buat korang yang sedang lapar dan belum breakfirst ni? hehehehe.. Nin dia... Roti Canai bersama Ayam Tandoori masak sendiri.. Yeeehaaaaa.. Haha.. Eleh sonang bona pun nak masak ayam tandoori ni.. Guna rempah dia je.. Semudah ABC.. Rasa dia nyum nyumm.. Sedappp.. Ada sape berminat? Meh la pm fb Embun Beauty House atau direct whatsapp terus no. Ni: 011-125 027 52 .. Beli banyak jimat post.. Buat stock.. Bulan puasa nak dekat dah.. hee..
Haiii.. haa.. hari ni teman nak buat review pasal Rempah Tandoori lak.. hemm.. korang tau tak sekarang ni tak sesukar dulu nak menyiapkan hidangan simple tapi sedap? haaa.. hanya dengan rempah asli ni sahaja korang boleh dapat makan hidangan yang sedap dan cepat.. yeaaa.. cepat masak nya.. sedap lak tu.. bayangkan masa bulan puasa nanti.. korang tak tahu nak masak apa untuk sahur, dan tak ada benda yang boleh menaikkan selera untuk makan sahur.. 

Korang ada pilihan untuk buat Ayam Tandoori ni haaa.. mudah dan sedap.. ratah ayam je pun dah.. nyum2.. 

heee.. actually teman dah try rempah ni.. 1st time guna, teman masak ayam tandoori.. masyaAllah.. masa masak tu (dalam pemanggang ajaib) mudah aje.. pastu kan.. sedang masak tu, tiba-tiba naik bau dia yang lazat..  bau diaaa.. fullamak.. buka je pemanggang ajaib tu.. dan semerbak dan menyentap baunya.. pergh.. bila dah masak.. wallaweh.. gigit sikit, udah terasa fuhhh.. mantopppp.. 

haaa.. ini bukan review suska2 yea.. ini memang review teman dah try.. siap teman call lagi Agen yang jual rempah Tandoori ni.. siap tayang gambar kat dia hasil masak malam tu.. hahahaha.. puas hati dan sedap.. yang penting mudah.. yang penting jimat masa.. yang penting sedap macam kat kedai.. 

hehe.. teman nak cepat punya pasal.. masak tak garing sangat.. tapi kalau garing memang lagfi sedap melatop tau.. heeee jom lah try beli.. simpan stok untuk bulan puasa sekali.. jom!!

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52


Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52


Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52

Haaa..nampak gambar atas ni? bukan ayam saja yang boleh kita masak guna Rempah Ayam Tandoori ni.. tetapi Sotong pun boleh.. Ubi Kentang pun boleh... Ikan Keli pun boleh.. ikan biasa pun boleh... Udang lagi la boleh.. sedap wooooo.. nyum2.. cepat lah try beli.. teman tak tipuuu.. sedappp!!

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52

ubi kentang.. nyum2.. 
Untuk Order :

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52

Bungkusan luar.. hanya gaul dan goreng aje yop.. yonggg
Untuk Order :

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52

banyak stok lagi nih.. tapi jangan lambat.. nanti melepas..
Haaa.. ni Rempah Ayam Goreng Belacan pulak.. hehehe.. yang ni teman tak rasa lagi.. kalau dah rasa teman akan buat review yea.. yang pasti teman tau.. gerenti sedappp.. nyum2!
Yang ni pun stok baru sampai kata agen tersebut... Rempah Ayam/Daging Kicap.. 



Haa.. bagi sesiapa yang nak jadi agen, nak buat duit di bulan ni dan bulan ramadhan nanti.. silalah contact no tertera diatas ni yea.. boleh tambah pendapatan di bulan Ramadhan..  tQ



Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52


BACA JUGA Entri berkaitan Embun Beauty House, sila KLIK link dibawah :




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

12 ulasan:

  1. ish2 menggodanyer semua lauk2 tuh pas dh di lumur rempah tuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. try la order.. mesti akan repeat order punyaa

      Padam
  2. Balasan
    1. memang sedap.. boleh try order.. untuk bulan puasa ni..

      Padam
  3. wahhh bagusn i keluaran bumiputera...Tahniah tahniah boleh beli...Jom beliiii ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. terbaik.. yang ni la kita mahukan..

      Padam
  4. Waaa.. Blh jd agen kak?? Mnarik.. Nti nk try la bli. Heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh mimi.. just call je nombor atas tu yea..

      Padam
  5. terliur plak tgk pepagi ni... nyum nyumm

    BalasPadam
  6. nampak sedap...boleh try ni
    #www.azirahman.com#

    BalasPadam
  7. sedapnyer..simple n senang..

    BalasPadam
  8. sedap ayam goreng berempah tandoori,saya suka ayam goreng :-)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New