Hai.. ingat tak entri yang ni--> Sudah Redeem Whohaa!!.. hehehe.. ni baru nak update pasal hadiah yang teman redeem dari hasil usaha kumpul point Whohaa hari tu.. jadi lah kan... walau hadiah tak besar mana, tapi bersyukurlah yea.. hehe.. teman redeem Spy Camera ni haaa.. atau seperti yang tertulis pada kotak atas ni.. Car Keys Micro-Camera.. 

haaa.. menda ni ialah car key (kunci kereta) yang mempunyai kamera tersembunyi di bahagian car key ni.. teman tak try lagi sebab kena ada sd card untuk simpan video yang kita rakam tu.. so, teman pun malas nak test.. tunggulah beli sd card baru.. hehehehe.. apa2 pun.. saja nak korang tahu yang Whohaa pun boleh datangkan sesuatu buat korang.. apa kata korang join gak? leh klik link paling bawahhh sekali tu ha.. daftar dan mula jana point.. 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

2 Ulasan

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New