Nuff

24 Jun 2016

Riang Ria Raya Blogger Contest | Nak Beli Apa Ye Dengan RM500

Riang Ria Raya Blogger Contest

Tadi ter singgah blog Iday , maka ternampak lah entry contest ni.. dan terlihat pulak dah hadiah dia.. iaitu 10x Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi!! wah.. teman memang suka dan mengidam Camera Instax ni dulu.. Tapi hold aje nak membeli sebab fikir nak cari kaler Oren.. ehehehehehe.. Kalau jumpa nanti teman beli lah.. ecececeh.. 

Haaa.. hari ni dah Ramadhan keberapa dah kome.. lagi seminggu lebih je nak raya kan! Rasa macam nak jugak umah kita ada barang-barang baru kan.. ehehehe.. nak jugak sedia apa-apa keperluan untuk raya nanti.. 


Dengar cerita Lazada tengah buat Sale ni tau! Hari ni last sale nya.. baik korang cepat-cepat terjah website Lazada.. 

Teman pun nak shopping gak kat Lazada.. dah siap wishlist dah.. heee.. Kalau dengan RM500 agak-agak boleh beli apa kat Lazada? Jom tengok apa yang teman dah senaraikan dalam wishlist teman :

`1.) RAK PINGGAN MANGKUK (klik)

Rak Pinggan mangkuk ni harganya cuma RM65.90 , dah baca review katanya sangat OK.. teman nak bagi dapur nampak kemas.. rak pinggan yang sekarang macam dah expired aje (plastik) .. dapur pun nak raya kan! hehehehehe


2.) JUICE MAKER (klik)

Juice Maker ni harganya RM249.90 . Antara sebab teman nak beli benda  ni sebab teman suka juice.. kalau ada benda ni.. sedapnya dapat minum jus di pagi raya.. cewahhhh..

3.) BACKPACK PAPA (klik)

Eh.. tiba-tiba pulak ada backpack yang tiada kena mengena dengan persiapan raya yea! hahaha.. sape kata bukan persiapan raya? ni persiapan raya gak ni.. Kalau nak balik kampung kadang-kadang kita rasa senang kalau ada backpack ni yang mana penting-penting tu sumbat aje dalam backpack ni.. compartment pun banyak.. besar ni tau.. leh muat 50L Harga RM43.20 je.. Yang ni untuk papa.. hehehehe... 
4.) ELBA FOOD STEAMER (klik)

Haaa.. Food Steamer ni teman nak beli sebab time raya nanti bila hidang juadah apa2.. senang ada ni.. Harganya murah aje .. hanya RM99


Total kesemua barang-barang ini adalah : 

RM65.90 + RM249.90 + RM43.20 + RM99 = 458.00

Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. Korang boleh shopping pada 21-24 hb ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link di bawah ini : 


Ni dia banner Riang Ria Raya Blogger Contest.. kalau korang nak join, cepat-cepat ye! hari ni last.. jam 3.00 pm .. jangan terelepas.. Good Luck semua..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

1 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New