Ucapan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak | 

Assalamualaikum, Ucapan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak ini adalah untuk semua umat Islam sedunia khususnya ahli keluarga teman, sedara-mara, sahabat-sahabat, rakan-rakan Blogger, dan semua yang sudi singgah Blog Tengkubutang.com.. Dan paling tak lupa.. hehehe.. buat insan tersayang yang sentiasa berada disisi dikala susah dan senang, my lovely hubby MyLuvMiawSKY ..Semoga kita dapat menjalani Ibadah puasa dengan lancar dan dapat memenuhi pahala yang melimpah ruah di Bulan yang mulia ini.. Aaamiinn..

Ok lah.. Sempena pagi terakhir bulan Syaaban ini, dengan rasa rendah diri teman ingin memohon maaf atas segala kelemahan, kekurangan, kesilapan dan kekhilafan antara kira samaada yang tersirat mahupun tersurat, yang sengaja mahupun tak sengaja, yang tersembunyi mahupun terang-terangan, yang berniat mahupun tak berniat. 

Segala gurauan hanyalah untnk menghiburkan hati bukan menyakiti hati sesama sendiri. Semoga Allah mempermudahkan ibadat puasa kita tahun ini dan semoga ibadat kita mendapat pahala dan rahmat seperti mana yang dijanjikanNya. Aamiin insyaAllah. Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak.

Meh nak tepek pantun sikit.. hehehehe.. 

Indahnya DUNIA hanya sementara,
Indahnya saat GEMBIRA hanya seketika,
Indahnya MIMPI kadang-kadang tak pasti, tapi
Indahnya Ramadhan tak dapat ditukar ganti
SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK

Bulan Ramadhan telah tiba
Ampun dan maaf pada semua
Atas segala salah silap dan kata-kata
Moga ibadah puasa kita akan diberkati oleh-Nya




Oh ya.. kat sini teman share kan juga Link yang amat berguna untuk korang baca dan amalkan.. iaitu :
( dibaca setiap hari sebelum bersahur )







------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

4 Ulasan

  1. selamat menyambut ramadhan 1437 ☺️

    BalasPadam
  2. Salam, Alhamdulillah bertemu juga dgn ramadhan tahun ni...selamat berpuasa ya (n_n)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum.
    selamat berpuasa juga utk tengku.
    terima kasih.good info.

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New