Nuff

28 Jun 2016

Skin Sticker Special Edition (SE) Xiaomi Yi

Skin Sticker Special Edition (SE) Xiaomi Yi  

Hai.. Buat korang yang memiliki  Xiaomi Yi Action Camera, kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 


Klik dibawah untuk lihat Skin yang sesuai dengan kamera Xiaomi Yi Action Camera korang :


























---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Skin Sticker for Xiaomi Yi Action Camera

+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour 
+ Perfect Fit

Kami juga ada menjual Skin Sticker for SJCAM :
SJ4000 / SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite  

Untuk Order :
Sila PM FB Page 


Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

18 ulasan:

  1. Eh eh, sah lama mencari skin untuk xiomi Yani ni. Akhirnya jumpa jugak, thanks TB!

    BalasPadam
  2. Banyaknya pilihan skin sticker. Sampai tak tahu la nak pilih yang mana. Pemilik Xiaomi check it out!!!

    BalasPadam
  3. Cantik betul design semua tu. Berapa harga untuk satu design? Sama ke harga lain-lain ikut design?

    BalasPadam
  4. Utk xiaomi aje eh..cantik2 la skin sticker tu...akak xde plak action kamera..kalau ada kan best..zaman sekarang mmg hiaskan camera or hp jadi tarikan..nak plak yg suka dengan gajet ni

    BalasPadam
  5. Amboiii really spoilt for choice ni, bingung dah jadi nya nak pilih yang mana satu kan, sume nya menarik dan tertarik
    Jom tingkatkan trafik blog anda dengan 12 tip sempoi ini

    BalasPadam
  6. Cantik2 skin sticker tu TB. Design IG pun ada. Boleh lah ana usher sebab memang dah ada xiomi dan sj cam dkt rumah ni.

    BalasPadam
  7. Alaaa.. Tak pakai xiaomi lah. Tapi design sticker-sticker semua cantik-cantik.

    BalasPadam
  8. fuhh... banyak gila designs! boleh custom design jugak ke?

    BalasPadam
  9. Cantiknya pilihan sticker ni. Nak beli satu. Tapi sayang kamera yicam dah rosak
    馃槗

    BalasPadam
  10. Cantiknya skin sticker dia 馃槏馃槏 dah macam casing hp boleh hias2..

    BalasPadam
  11. cantik-cantik semua design sticker tu. pada mereka yang memiliki kamera ni, apa salahnya membeli kan :)

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
  12. Wahhhhhhh.... banyaknya pilihan. Pelbagai la nanti design kamera kecik tu. Hihi..

    BalasPadam
  13. wahhh! nak kena cari satu nie sbb yang hari tu kaler putih kosong jer nampak.

    BalasPadam
  14. The design for the skin sticker looks awesome. I want to get some too to makes my camera looks stylish.

    BalasPadam
  15. Tak pernah tahu Xiaomi ada kemera. Nak kena cari satu juga kamera ni utk aktiviti ambik gambar. Sekarang pakai henpon sahaja. Btw, suka design SE003 dan SE008. InsyaAllah ada rezeki bolehlah beli Xiaomi Yi Action Camera :)

    BalasPadam
  16. cantik sekali kak stickernya, adakah untuk go pro?

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New