Nuff

14 November 2019

RAWAT MASALAH TONA KULIT TAK SEKATA / PIGMENTASI DENGAN PYNOCARE


RAWAT MASALAH TONA KULIT TAK SEKATA /
PIGMENTASI DENGAN PYNOCARE


Bintik gelap selalu menjadi masalah umum bagi wanita terutama untuk wanita Asia seperti kita yang sering terdedah di bawah cahaya matahari. Haaa hari ni TB nak share info tentang satu produk ni, ia bagus untuk mereka yang mengalami masalah bintik gelap di wajah, tona kulit tak sekata, pigmentasi yang hadir kerana kurang penjagaan kulit serta kulit kusam..



Ini dia produknya .. Pynocare namanya.. Pynocare ni dikeluarkan oleh MegaLife Sciences, sebuah syarikat pharamaceuticals kecantikan yang terkenal, Pynocare telah disahkan oleh ahli dermatologi terbukti berkesan untuk memerangi bintik gelap dan melasma. Setiap kapsul dibungkus dengan vitamin dan nutrien yang baik untuk kulit kita seperti Betacarotene dan asid Ascorbic.

Pynocare adalah antara produk Bio-Life yang terbaik..

Didatangkan dalam bentuk kapsul dengan MSCC Complex Actisome™ dan paling TB suka ialah?? Pynocare adalah 100% semulajadi dan hanya terdiri daripada bahan-bahan yang telah lama terbukti berkesan iaitu satu formula khas yang menggabungkan tumbuhan semulajadi dan ekstrak rumpai laut.

Ia juga mempunyai Kandungan Antioksidan yang tinggi dan dapat meningkatkan pertahanan terhadap kerosakan kulit yang disebabkan oleh cahaya matahari.

Ia juga mengandungi Ekstrak kulit kayu pain Perancis,  Vitamin C,  Ekstrak D. Salina dan Vitanin E.


Haa.. selain tu kalau korang nak tahu, Pynocare ni adalah kapsul penyerapan kulit yang pertama, selamat dan berkesan untuk pigmentasi kulit. Wahh.. sukanya TB tau.. dah lama TB cari suplemen untuk kulit masalah pigmentasi ni.. Then dah jumpa sekarang.. yeahhh.. 

PYNOCARE ni sesuai untuk semua jenis kulit, dan memberikan penyelesaian ideal untuk lelaki dan wanita untuk menguruskan masalah pigmentasi kulit mereka secara semulajadi dari dalam, terutamanya bagi mereka yang tidak suka idea meletakkan krim atau losyen di muka mereka

Selain itu, Pynocare mengandungi Kompleks MSCC (Melasma Skin Clear Complexion) yang merupakan gabungan antioksidan yang kuat. Dengan mengambil 2x sehari selepas makan, anda akan melihat hasil seawal dua bulan.

Haa.. untuk korang yang memang mencari produk suplemen untuk mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit tak sekata dan sebagainya, boleh lah try Pynocare ni.. apap-apa pun jom baca info sel;ebihnya dibawah ni ye.. 


Adakah PYNOCARE selamat?
  • Ya. PYNOCARE benar-benar selamat
  • Formulasi semulajadi 100% tanpa pengawet tambahan atau bahan berbahaya
  • Tiada pengumpulan sisa berbahaya dari pengambilan harian

Adakah PYNOCARE mempunyai apa-apa kesan sampingan?
  • Dalam kes-kes yang sangat jarang PYNOCARE boleh menyebabkan ketidakselesaan perut kecil
  • Ambil PYNOCARE dengan hidangan untuk mengelakkan masalah ini

Berapa lama saya boleh mengharapkan untuk melihat keputusan?

  • Dengan menggunakan PYNOCARE secara berterusan, mungkin untuk melihat hasil yang kelihatan dalam lapan minggu
  • Keputusan adalah berbeza untuk setiap orang

• Pigmentasi permukaan (jenis epidermis) bertindak balas dengan lebih baik, manakala pigmentasi yang lebih dalam (jenis dermal) akan mula berkurangan selepas beberapa bulan.

• Mereka yang mempunyai pigmentasi epiderma boleh mengharapkan untuk melihat hasil yang lebih cepat dan lebih nyata berbanding mereka yang mempunyai jenis kulit terutamanya .


Bolehkah saya mengambil PYNOCARE secara jangka panjang?

  • Pasti, PYNOCARE semuanya semulajadi dan selamat
  • Tiada kesan buruk yang serius telah dilaporkan dalam penggunaan jangka panjang PYNOCARE
  • Sebenarnya, semakin lama anda mengambil PYNOCARE, lebih banyak kulit anda akan mendapat manfaat darinya
  • Disebabkan sifat antioksidan yang kuat, PYNOCARE juga membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan.


Apabila mengambil PYNOCARE, adakah saya harus menggunakan produk pemutihan topikal?

  • PYNOCARE boleh digunakan dengan produk kecantikan yang lain
  • Sangat disyorkan untuk menggunakan produk penjagaan kulit PYNOCARE yang dirumuskan dengan MSC COMPLEX untuk melengkapkan rawatan lisan. Ia dapat membantu meningkatkan keberkesanan secara keseluruhan apabila menggunakan bersama.
  • Rangkaian penjagaan kulit PYNOCARE termasuk Foam Muka, Essence Gel, Krim Cerah, dan Blok Matahari SPF25

Apabila mengambil PYNOCARE, adakah saya perlu memohon sunblock semasa keluar?

  • Pendedahan kepada matahari adalah penyumbang utama kepada pigmentasi kulit, jadi disarankan untuk mempunyai beberapa bentuk perlindungan matahari.
  • Blok matahari spektrum luas seperti PYNOCARE Sun Block SPF 25 memberikan perlindungan penting terhadap sinaran UV
  • Hanya satu hari pendedahan cahaya tanpa perlindungan boleh membatalkan bulan rawatan, terutama bagi mereka yang terdedah kepada pigmentasi kulit

Selepas mendapat keputusan yang memuaskan, saya harus berhenti menggunakan PYNOCARE?

  • Objektif utama merawat pigmentasi adalah untuk meringankannya dan mencegah pengulangannya
  • Pengulangan adalah perkara biasa, terutamanya selepas pendedahan semula kepada matahari
  • Kemerosotan boleh dicegah melalui:
  • Pengambilan kapsul PYNOCARE berterusan walaupun selepas keputusan yang memuaskan diperolehi.
  • Perlindungan matahari yang sensitif dengan mengelakkan pendedahan cahaya matahari dan menggunakan PYNOCARE Sun Block SPF 25
  • Manfaat tambahan penggunaan jangka panjang: PYNOCARE sebenarnya menangguhkan proses penuaan kulit semula jadi.

Bolehkah PYNOCARE diambil semasa mengandung?

  • Apabila pigmentasi berkembang semasa kehamilan, sebagai langkah berjaga-jaga umum ia tidak boleh diambil dalam tempoh 3 bulan pertama kehamilan.
  • Sekiranya anda membuat keputusan untuk mengambil PYNOCARE dalam tempoh masa ini, anda mungkin hanya melihat sedikit peningkatan.
  • Adalah disyorkan bahawa PYNOCARE diambil selepas kelahiran untuk mencapai hasil yang ketara.


Bolehkah lelaki mengambil PYNOCARE?

  • Ya, PYNOCARE memenuhi semua jenis kulit
  • Penyelidikan telah menunjukkan bahawa kira-kira 10% kes pigmentasi kulit berlaku pada lelaki
  • PYNOCARE menyediakan penyelesaian ideal untuk lelaki untuk menyelesaikan masalah pigmentasi kulit mereka
  • Satu titik tambah untuk lelaki: Kemudahan tidak perlu menggunakan krim atau losyen topikal.


Saya tidak mempunyai pigmentasi, sekiranya saya mengambil PYNOCARE?

Sudah tentu! Adalah dinasihatkan untuk mencegah daripada merawat pigmentasi. Mengambil PYNOCARE lebih awal, akan mengekalkan pigmentasi anda.



BAHAN-BAHAN

Setiap capsule softgel mengandungi:
Kompleks MSCC Terdiri daripada
Piwhite (French Maritime Pine Bark Extract) 40 mg
Lycoskin 25 mg
Memberi Lycopene 1.5mg
Vitamin C 60 mg
D. Salina Extract 20 mg
Lucent - P (Beras Ceramide) 15 mg
Vitamin E 15 IU
Memberi Lycopene 1.5mg

Pynocare suplemen dari Biolife ni telah disahkan HALAL dan telah terbukti secara klinikal. Korang boleh dapatkan ia di semua farmasi terkemuka, CARiNG dan Watsons.

Cara pengambilan Pynocare : 2 kapsul sehari selepas makan. 

Korang juga boleh dapatkan Pynocare secara online seperti di bawah :

Lazada: 
http://Biolife.2.vu/Lazada-Pynocare 

CARiNG: 
http://Biolife.2.vu/CARiNG-Pynocare 

Watsons: 
http://Biolife.2.vu/Watsons-Pynocare








Related Posts

10 ulasan:

  1. Banyak juga baca review pasal produk ni dan rata2 kata memang bagus so boleh la try pasni

    BalasPadam
  2. Dr saya selalu pesan.. hati hati dalam ambil supplemen. Tak semua org memerlukannya

    BalasPadam
  3. wah..bagus utk bintik2 hitam ye. menarik ni. bintik2 hitam ni memang susah nak hilang. besar jugak kapsul die ye

    BalasPadam
  4. wahh lepas ni boleh lah try pynocare kulit punya tona pun makin tak sekata dah ni

    BalasPadam
  5. Bagus ni boleh menyelesaikan masalah jeragat eh... Biolife trusted brand. Dah ramai kata bagus. Nak rekemen kat mak kita. Dah berusia jeragat memang akan muncul. Mungkin selain rawatan luaran, dalaman pun kena ada.

    BalasPadam
  6. Wah untuk lelaki pun boleh! Nak cubalah nnti, sebab skrg saya tengah survey produk utk bgi kulit elok.

    BalasPadam
  7. memang berhajat nak guna pynocare ni. Tapi tak tau sama ada sesuai ke tak. Mujur baca perkongsian TB ni. Sangat membantu untuk keputusan saya sama ada nak beli ke tak...

    BalasPadam
  8. Not bad suplemen utk kulit wajah ni. Selain mengambil makanan sihat, pengambilan suplemen yg bagus pun penting

    BalasPadam
  9. sebagai suppliment tambahan untuk kulit wajah perlu diambil pynocare. lebih lebih lagi mereka yang terdedah dengan matahari secara terus. vitamin C dan sunsreen tidak akan mampu untuk merawat kulit wajah.

    BalasPadam
  10. First time dgr pasal pynocare ni. Utk kulit sihat dan badan sihat mmg perlukan supplement utk topup nutrient yg tak cukup.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New