DOA TIAP KALI SELESAI BACA /
KHATAM ALQURAN


Sebelum ni masa zaman TB remaja dulu, TB memang tak tahu pun kena baca doa ni lepas je baca Al-Quran, Tapi lepas TB selalu dengar adik perempuan TB selalu baca ni lepas dia selesai baca Al-Quran, TB baru tahu rupanya ini ayat / doa setelah selesai baca Al-Quran atau Khatam Al-Quran..  Dan sejak itu TB dah start baca doa ni .. 

Munkin ramai yang tahu pasal ni .. Tapi TB just share je untuk siapa yang tak tahu lagi tu.. supaya kita rasa lebih puas hati sebab ikut kaedah dan caranya.. kan.. ok itu je.. kalau ada salah mohon perbetulkan ye.. tq.. 



Post a Comment

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New