Nity

Nuff

30 November 2019

BUANG LEMAK DAN SELULIT DENGAN ARYA BEAUTE ADVANCED SLIMMING SERUM


BUANG LEMAK DAN SELULIT DENGAN
ARYA BEAUTE ADVANCED SLIMMING SERUM 


Haii.. Hari ni TB nak share tentang cara nak buang lemak berlebihan di perut, bawah dagu, bawah lengan, bawah peha ke atau dimana-mana kawasan yang mok tu kan.. hehehehe.. ini dia produk yang boleh kita cuba, iaitu ARYA BEAUTE ADVANCED SLIMMING SERUM haaa.. serum ni sangat efektif dan berkesan, hanya letakkan beberapa pump, sapu bagi rata dan boleh nampak kesan sepantas 10 minit hingga ke 1 jam. Bukan tu je tau, bahan asas utama yang ada dalam ARYA BEAUTE ADVANCED SLIMMING SERUM sangat berkualiti dari ekstrak pokok gaharu dan sangat sesuai untuk kegunaan umum. Slimming serum yang pertama menggunakan ekstrak pokok gaharu, mempunyai khasiat yang terbaik. Bila pakai ARYA BEAUTE ADVANCED SLIMMING SERUM terus meresap kedalam kulit, tak perlu untuk sapu terlalu lama, tak ada rasa melekit dan paling best berbau wangi ibarat pakai perfume. Paling best mudah dibawa kemana-mana.
KELEBIHAN ARYA BEAUTE ADVANCED SLIMMING SERUM 
  1. Membantu Mendapatkan Bentuk Badan Ideal 
  2. Membantu Mengurangkan Kesan Selulit Degil Dan Tebal 
  3. Membantu Menguruskan Badan 
  4. Membantu Merampingkan Bahagian Pinggang 
  5. Membantu Mengurangkan Selulit Bahagian Pinggul 
  6. Membakar Lemak Berlebihan Pada Bahagian Perut, Lengan Dan Peha 
  7. Membantu Mengurangkan Kesan Rekahan Kulit 
  8. Mempunyai Bauan Aroma Yang Harum dan Wangi 
  9. Cepat Meresap 
  10. Boleh Disapu Seluruh Badan Kecuali Bahagian Luka dan Rongga Badan 
  11. Boleh Digunakan Bersama Bengkung/Korset Untuk Kesan Optimum 
  12. Tidak Sesuai Untuk Bayi 
  13. Hanya Digunakan Sekali Sehari . 


CARA PENGGUNAAN ARYA BEAUTE ADVANCED SLIMMING SERUM 
  1. Pam 1 kali untuk 1 kawasan sasaran kecil seperti lengan, 2 kali untuk kawasan paha dan 3 kali untuk kawasan perut pada tapak tangan. Urut sehingga diserap sepenuhnya dan mula rasa panas . 
  2. Serum pelangsing ini berfungsi dengan baik apabila badan anda semakin hangat. Untuk kesan yang lebih baik, sapukan serum sebelum bersenam atau setidaknya melakukan beberapa gerakan lembut selepas sapuan. 
  3. Elakkan daripada terkena kawasan mata,hidung dan rongga badan. Basuh tangan dengan segera selepas menggunakan serum. 
  4. Gunakan pada waktu pagi, 1 kali setiap hari untuk hasil yang terbaik. Kesan seawal satu jam bergantung kepada individu. 
  5. Anda boleh menggandakan kuantiti serum untuk kesan pemanasan dan pemecahan lemak yang lebih pantas. 
  6. Untuk kesan optimum lakukan senaman ringan selepas pemakaian

Kandungan: Distilled Water, Agarcinoides™, Capsaicinoids, Glycerine, TEA, Tetrasodium EDTA, Perfume, Presevatives. 


Produk ini diperbuat daripada 👉 Ekstrak Gaharu 🌴. khusus untuk penurunan berat badan CEPAT dan TIADA kesan sampingan. Ucapkan SELAMAT TINGGAL kepada lemak selamanya..

Untuk membeli sila klik  : 





Related Posts

16 ulasan:

  1. bagus bagi pada bakal pasangan.. semoga lebih ayu selepas ini

    BalasPadam
  2. Para wanita akan menyukai produk sebegini. Semoga ia mendapat sambutan di luar sana. hehe

    BalasPadam
  3. macam menarik je ni. mak-mak lepas bersalin memang tak boleh lari dengan selulit. macam kena beli 1 je ni.

    BalasPadam
  4. wah menarik ni! selulit mak mak banyak jugak nih!hahaha

    BalasPadam
  5. Sounds like a good product. Maybe I should try........

    BalasPadam
  6. tak pernah lagi cuba serum slimming ni. nampak menarik. kebetulan mmg seram dengan lemak kat badan hehehe..nanti bolehlah cari dan cuba...

    BalasPadam
  7. Hehehe nampak menarik ni.. Selulit selulit no no... Hahha kena mikir ni patut try ke tak. Thanks for sharing yaa!

    BalasPadam
  8. Mcm senang je guna produk ni~ thanks for sharing! I will try it out very soon~ Nak buang banyak2 lemak!

    BalasPadam
  9. pergh boleh namapk kesan 10 minit..menakjbkan..hehee..kalau tak melekit okla..kadang ada yang melekit..boleh cuba nnati ni

    BalasPadam
  10. macamana dia bakar lemak tu? hihi

    BalasPadam
  11. Wanita suka la serum penghilang selulit gini. Bukan saja untuk kegunaan lepas bersalin, tapi juga sebelum berkahwin.

    BalasPadam
  12. banyak ya kelebihan produk ni! hebat! semoga lebih ramai yang akan menjada tubuh badan mereka. terima kasih atas perkongsian.

    BalasPadam
  13. Senangnya produk ni. Tengok bahan bahan pun, tak terlalu complicated sampai berjela-jela. Bagus.

    BalasPadam
  14. Wah ada serum kurus. Best juga. Senang nak guna dan bawa ke mana-mana aje kan. Serum ni macam menarik untuk dicuba lah. Hehehe sebab i pun tengah nak kurus.

    BalasPadam
  15. arrr sudah. mek dah berkenan ni. mek dalam usaha nak loose belly fat. kalau ada krim yang dapat membantu memang nak rembat ler. thankyou sharing.

    BalasPadam
  16. wahh bagus serum ni...boleh juga diwarwarkan pada rakan-rakan yang nk hilangkan selulit tu...nice sharing

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2