Nity

Nuff

07 November 2019

KALKULATOR KEHAMILAN | CHECK USIA KEHAMILAN DAN BILA JANGKAAN BERSALIN


KALKULATOR KEHAMILAN |
CHECK USIA KEHAMILAN
DAN BILA JANGKAAN BERSALIN


Hai.. Assalammualaikum.. Petang-petang gini saja check entri yang dalam draft banyak sangat tu.. ternampaklah entri yang satu ni yang TB nak share sangat dulu time pregnant harraz tapi tak dapat nak share sebab mood ber blog kelaut sangat masa tu.. lagi pun TB tak cerita pun kat sape-sape TB pregnant kan harraz masa tu.. Bukan saja nak rahsiakan.. tapi sebab nak jaga hati kawan-kawan yang belum ada rezeki tu.. TB faham apa yang diorang rasa.. sebab TB pernah jadi macam diorang dulu.. So, better TB dan orang terdekat je yang tahu pasal pregnant ni kan.. 

Haaa... Ni dah alang-alang terjumpa balik entri ni.. Saja TB nak share untuk korang yang baru dapat tahu sedang pregnant dan belum jumpa doktor lagi tu.. Kalau nak Tahu usia kehamilan dah berapa week ke.. berapa bulan ke.. boleh la try kalkulator kehamilan ni ..

kot la saja nak check bila due date korang nak melahirkan tu, boleh lah try guna kalkulator kehamilan..

Yang penting korang ingat tarikh last period korang tau.. Tarikh last period tu bukan tarikh last hari period korang ye.. Tapi Tarikh Hari pertama period mai, dalam bulan last korang period.
Haa.. Masukkan tarikh bila.. dan tengok lah due korang bila.. hehehehehe.. 

Klik sini :


Related Posts

1 ulasan:

  1. ehhh senangnya check..lepas ni next leh tengok balik entry ni ^^

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2