Nity

Nuff

04 November 2019

KUSANGKAKAN BESAR.. RUPANYA... KECIKK.. HAHA


KUSANGKAKAN BESAR..
RUPANYA... KECIKK.. HAHA

Haha.. gelihati sampai ke hari ni bila teringat balik reaksi TB dan Harraz masa dapat block ni.. hahaha.. ku ingatkan besar.. rupanya kecik.. alahai.. rasa macam tertipu tapi sendiri yang salah sebab tak baca saiz dan tak baca review pembeli.. Hari tu TB malas nak fikir apa sebab date untuk cashback wallet lazada tu nak expired dah, so TB beli je apa nampak depan mata.. sekali tengok terbeli yang kecik.. Ingatkan besar macam anak adik main tu.. rupanya.. haha.. malas citer.. redha ajelah.. Nanti beli lain.. adik kata rm10 je kat Tesco.. nanti cari lah..



Hehehe.. boleh agak tak harraz kata apa tu.. hehehe.. agaknya harraz pun pelik awat kecik tak sama macam yang dia main masa kat umah atok dia ritu.. hahaha.. terkedu kawan tu.. 



Tapi sebab kaler warni warni.. boleh laaa.. harga pun padan la pun.. rm5 satu.. TB beli 2 jadi RM10.. nanti balik kampung cari kat Tesco lah.. rm10 je pun.. harraz suka ni.. dia suka susun-susun bagi tinggi dan suka sebut gambar apa yang dia nampak dekat block tu..


Besar gini lah saiz nya uiii.. boleh laaa.. hahahaha


Dalam terkejut tu.. main jugak la dia kan.. tapi udah jemu macam biasa.. di campak ke mana2-mana.. mamanya tengok terus kutip dan simpan dalam stor.. kih3.. 




Related Posts

6 ulasan:

  1. Banyak juga terjadi kes macam ni kan. dalam gambar nampak besar. rupanya kecik je in real

    BalasPadam
  2. rasanya masa adik2 kecik dulu abah pernah beli mainan ni, murah je tak sampai rm5 pun blok tu satu set... tapi tulah memang nampak muka kecewa di situ hehehe..

    BalasPadam
  3. Alaaa kesiannya. apa yang diharapkan tak sama dengan yang sampai.
    takpe. nanti beli lain ye.
    hihihi

    BalasPadam
  4. tu la...kdg kdg nampak besar je dlm gambar....

    BalasPadam
  5. kalau beli online mmg ammi selalu pergi kat size dulu. sebab kadang-kadang harga comparison yg dorang bagi tu tak selaras dgn size.

    BalasPadam
  6. menda ni kalau terpijak, mau keluar ayaq mata jugak. huhuhu

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2