Nuff

26 April 2017

REDEEM/TEBUS IKEA FOOD CONTAINER (Set of 17) DI REWARDS STORE 8SHARE.COM.MY


REDEEM/TEBUS IKEA FOOD CONTAINER (Set of 17)
DI REWARDS STORE 8SHARE.COM.MY

Haii.. punyalah lama TB tunggu peluang macam ni.. Peluang apa? haaa. peluang nak tebus barangan berguna dari Rewards Store 8share .com.my ni haaa.. Akhirnya dapat gak tebus.. Sebelum ni asyik la nampak t.shirt, pelapik gelas, sticker 8share.. yang tu je available untuk di tebus, yang lain-lain seperti baucer Petronas ke, baucer KFC ke.. semuanya out of stock.. kecewa sesaja apabila login ke rewards store 8share tu.. huhu.. 

Sampai BP (bonus point) teman dari 0 jadi 2022 BP .. Banyak kannn.. semua sebab malas nak guna untuk tebus yang bukan-bukan.. kalau boleh biarlah tebus yang berguna untuk jangkamasa panjang ke atau baucer-baucer pun ok la jugak kan.. 

Tapi kali ni.. haaa.. dapat Food Container dari IKEA plak tu.. mau tak sukaaaa.. Tiba-tiba je buka Rewards Store 8share TB nampak bekas makanan ni.. apalagi.. terus guna BP tu untuk tebus 2 set.. heeee.. 2 set tau! 

Yang bestnya ada color kegemaran TB iaitu Red Orange dan Green .. Tak tau lah dapat yang mana satu tapi TB tak kisah pun.. dua2 kaler kegemaran TB pun.. Yang best lagi tau apa.. satu set ada 17 pcs tauuu.. beso kecik beso kecik TB tengok bekas makanan tu.. hahahaha.. apa lagi.. terus tebus semalam.. tak tahu la bila TB akan dapat barang tu.. dapat email dari 8share katanya ambil masa dalam 30 hari utnuk pengeposan.. 


Haa.. bagi sapa-sapa yang tak tahu pasal 8share ni.. kalau nak tahu meh TB terangkan 8share ni ialah 

8Share adalah kelab ganjaran peribadi untuk pengguna media sosial yang suka mendapat barangan percuma, wang tambahan setiap bulan, dan menjadi yang pertama untuk memperkenalkan sesuatu yang baru.

Maksudnya, kita share iklan yang pihak 8share post dilaman web mereka dan kita akan mendapat ganjaran dalam bentuk :
1.wang tunai.
2.Mata Perolehan (BP) 
3.Hadiah dan Saguhati

Kita hanya boleh share iklan yang masih aktif sahaja, dan boleh share berapa banyak kali yang kita mahu selagi iklan tersebut masih aktif.

Kita boleh share dengan cara :
1. Share iklan tersebut melalui Facebook, Twitter, SMS, dan lain-lain
2. Copy URL iklan dan share ke mana mana aplikasi dan kongi (contohnya, Whatsapp)

di 8share dua benda kita boleh tebus, iaitu Wang Tunai dan BP . Wang Tunai tu kita tebus kalau dah cukup RM50 dan keatas, kalau kurang dari tu tak boleh tebus tau.. earning tu kita dapat dari hasil kita share iklan-iklan yang 8share pamirkan di website diorang.

Haaa.. lagi satu BP atau Bonus Point.. haaa.. Apa itu BP/Bonus Point? meh baca lkat bawha ni yea.. 

Apa itu BP?
BP ialah Bonus Points (Mata Perolehan) bukan wang tunai. Ia menunjukkan berapa banyak kita telah kongsikan iklan-iklan.

Bagaimana cara kita nak dapatkan BP tu?
Kita akan dapat BP melalui :

  • 1 BP untuk setiap Iklan Special yang kita  siarkan.
  • 1 BP untuk setiap lawatan unik (U.V.) yang kita dapat apabila menyiarkan Kempen Causes/Social Good dan 
  • 10 BP untuk setiap perubahan profil yang dibuat (URL profil, gambar profil, tentang saya, dan lain-lain lagi.)
Adakah BP mempunyai nilai kewangan?
BP tidak mempunyai nilai kewangan. BP tidak boleh ditukar ke mata wang. Apakah yang boleh kita lakukan dengan BP kita?

Haaa.. yang ni lah yang TB sedang tunggu sekarang ni.. heee.. BP kita ni walau tak boleh tebus duit, kita boleh gunakan untuk menuntut barangan 8Share apabila ia disediakan. Maksud disediakan, kalau barang tu available.. kena rajin terjah la yea.. sebab TB pun macam tu jugak.. jenuh banyak kali skodeng Rewards Store tu.. ni baru terserempak reward yang best jugakla bagi TB kan.. heheheh..

Contohnya barangan seperti gambar di bawah, Nampak tak barang apa lagi TB leh tebus dengan BP yang TB ada? Walaupun pada awalnya nak tebus Baucer Petronas RM50 tu, Tapi bila ternampak yang lain, TB cadang nak tebus Food Container dari IKEA tu  pulak lah.... hee..
Cara nak tebus macam dalam gambar bawah ni yea.. jmeput tengok.. pastu jemput 

Buka reward store 8share.com.my .. Login dulu tau!
Pilih lah mana korang nak tebus.. 

TB berkenan dua barang iaitu Petronas Gift Card RM50 dan Food Container dari IKEA

So, TB klik REDEEM kat gambar Food Container dari IKEA tu dan akan keluar macam gambar atas ni..  korang isi je nak berapa set, ikutlah banyak mana BP korang, kalau cukup 3 nak redeem / tebus 3 set pun boleh je.. Tapi kalau tak cukup, amik satu set je.. kalau tak cukup lansung nak tebus yang ni.. boleh tengok lain-lain barang yang ada kat situ.. Haa.. kalau dah confirm nak yang tu, klik jeRedeem This Reward ..

Akan keluar macam dalam gambar ni.. haa.. dia akan keluar alamat untuk diorang post barang kita (seperti alamat yang kita daftar di akaun 8share kita tu la.. kalau nak tukar lain, sila tukar dulu yea baru redeem) . Dah sonfirm semua betul? so, klik Redeem this reward tu lagi sekali.. pastu dia akan hantar email kat kita macam dalam gambar bawah ni..



Yeayy.. tak sabo nak tunggu barang ni sampai.. Hijau pun lawa..


Oren? lagi laa.. kaler feberet TB.. hahaha..

Rewards store

Welcome to the Rewards Store, the only place where you can redeem cool rewards using your Bonus Points.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

7 ulasan:

  1. Wow best nyer, I like these food container. Going to check it out soon. Thanks for the infor.

    BalasPadam
  2. Really, I have 8share account. I want try to redeem my rewards.

    BalasPadam
    Balasan
    1. do fast action before the product will redeemed all

      Padam
  3. baru tau ni..ok saya nak daftar la

    BalasPadam
  4. Haven't heard of 8Share until now. The rewards are really decent. I'll take the orange as well!

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New