Nuff

31 Mac 2013

Related Posts

32 ulasan:

  1. Laaaa... Ni kenapa ni??
    Banyakkan bersabar ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasa mcm nk berhenti jea ber blog ni AJ.. tp teman udah syg sgt blog ni.. susah payah buat blog ni.. =(

      Padam
  2. Balasan
    1. teman banyak habes masa dgn blog sapai tlupa semua kot.. sapai kena marah dgn en. suami.. sedey sgt.. =(

      Padam
  3. Assalamualaikum awak. kenapa awak? siapa buat awak down ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasa nak stop ber blog lea sheila.. tp hati sedih sgt nk tgl kan blog ni..

      Padam
  4. kenapa nie..saya mintak maaf kalau saya ade buat terasa hati...x pernah ada di niat di hati...

    BalasPadam
  5. tarik nafas...lepas....pas2 senyum...ok x?

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. breath in LOve.. breath out sadness ..
      done dear! dh tarik nafas.. thanx dear..

      Padam
  6. Terima kasih semua sebab care about me.. rasa macam susah nak tinggalkan blog ni.. memang susah.. kesian butang kan.. hemm.. ikutkan hati teman nak teruskan ber blog.. tp xtau lea bole lg k x.. =(

    BalasPadam
  7. xmau sedih2 ye dear, sabar dgn setiap dugaan yg diterima k... ;)

    BalasPadam
  8. nape nk tutup blog? jgnla...:(

    BalasPadam
    Balasan
    1. en suami dh bising sebab asik berblog.. =(

      Padam
  9. teman pon kadang2 asyik berblog sampai suami dh balik pon masih cbuk menaip...hehehe..macam gian je..hehehe

    BalasPadam
  10. hi TB..jgn la stop..br je follow niii..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huuu.. buat masa ni belum lg .. tp akan dtg tak tau lea.. harap2 dapat teruskan ber blog.. dh sayang sgt kat blog ni..

      Padam
  11. Baru masuk ke sini..dah nak stop...
    Serius ker ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah.. teman cuba teruskan ber blog.. sebab.. nk tutup pun tak reti kot..

      Padam
  12. baru singgah n follow

    jom join hadiah best
    http://luvlina.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    BalasPadam
  13. Salam,
    Terima aksih kerana sudi ke blog saya
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    Hanif blog bloglist
    Hanif Bloglist adalah PR2.

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Susunan bloglist adalah berdasarkan nama blog anda bukannya URL /jika tiada abjab akan dimasukkan ke abjab A
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist

    Tiada paksaan, jika mahu exchange bloglist letakkan
    Hanif bin Idrus Blog
    di bloglist anda.
    Tapi yang penting persahabatan kita

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaAllah.. jap lg teman singgah sana yea..

      Padam
  14. Jangan bersedih nanti cepat tua hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeeeeee.. betui gak.. x mo sedey lah.. heee tQ

      Padam
  15. akk nak off juga ke blog ni??

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2