Nity

Nuff

30 Mac 2013

APA NAMA NINJA KORANG?? JOM TRY Ni!!


Hai hai hai.. salam petang buat korang semua.. he2.. teman baru lik dari Putrajaya.. menemani my hubby gi amik motonya yg ada problem xleh start pulak hari khamis baru2 ni.. he2.. alhamdulillah tadi start boleh dah, bila alat yg "tersebut" dh ditukar.. syukur sapai umah dengan selamat.. Aminn.. huh.. actually teman bukan nak cerita pasal moto hubby teman tapi teman hanya nak post entri ni jea.. he3.. baru jumpa pic ni tadi.. dan teman rasa macam best jea dijadikan entri.. heee.. cer korang try tengok nama NINJA korang.. heee.. sedap ke x sedap lansung? wahahahaha.. opsss.. (mak kata x baik gelakkan orang tauu!)
okeh.. korang punya nama NINJA apa lak eh? tulis n cantum kan.. pastu komen sini yea.. nak tau gak apa nama NINJA korang.. hikhikhik.. nama teman.. BUTANG >>>ZUDOCHIKATOJI.. hihihi.. lawa kannn.. nama korang lak? hah! cepattt2.. teman nak tengokk...! heee.. apa2 pun Solat Maghrib dlu yea.. tata titi tutu.. lap u all so................... Much! hehehehehehehe......


Related Posts

17 ulasan:

  1. pheonix--->norikumotokina dah macam ajinamoto plak!!!hakhakhak...n'way nice entry!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. heh3.. adik beradik dgn Ajinamoto kot.. kui3... (opsss.. lupa pesan mak, x baik gelakkan org.. heee.. syoriii.. )

      Padam
  2. Miriku kushifu~ ni nama ninja cheery..hahaha klakar bunyi

    BalasPadam
    Balasan
    1. he3.. sib baik x muruku.. hihihi... btw.. sdap nama 2..

      Padam
  3. kakiaririkari zukarikishikari--------mak aih panjangnye nama saya...kui3 terbelit kot lidah nak sebut.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aikk.. awat banyak kari yea? hihihi... suka mkn kari ekk..

      Padam
  4. tomoshikutofuzika ~ sdap plk nm tu..hihi

    BalasPadam
  5. kitekafuru ~ idayu.emmmm.peliks jer..
    apa pun, salam kenal.done follow!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi.. memang pelik pun.. hihi.. salam kenal jugak.. keep in touch yea.. jap lg teman bw ke sana okeh..

      Padam
  6. Balasan
    1. tak ringkas pun? hihihi.. thanx komen, jap lg teman bw sana yea..

      Padam
  7. zudomiekakishikikari.....hahahah main2 kaki dengan kari pulak..hahahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahahaha.. kena panggil kari ni.. hihihi

      tq singgah n komen.. jap lg teman bw sana k..

      Padam
  8. salam..nk cuba

    klu nick saya suri_ aridoshiki cam kuih dora yaki ar plk eeee

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2