Nity

Nuff

29 Mac 2013

KEEK - the fastest way to watch and share video updates!

Keek is the fastest way to watch and share video updates! No

filters or editing required - it's fast, fun and easy to use.

hamboih.. macam2 lea skrg ni yea.. teman bw ke mana2 blog asik bcerita ceriti pasal KEEK sesaja.. entah apakebendanya teman pun x amik tau.. tapi bila dh semakin ramai sebut2.. teman pun mulalah xnk ketinggalan.. ha3.. bukan ketinggalan nk join, tapi xnk ketinggalan jadi orang terakhir tahu apa itu KEEK.. ha3.. bio x join pun asalkan tau apakebendanya KEEK 2.. hi3.. (kalau nak join pun apakesalahnya kannn.. ) ishh.. tapi teman idak lea nak join.. teman ni pemalu.. yg lawa2 2 leh lea masuk video kat KEEK ni.. heee.. 
mula2 tadi taktau nak update blog pasal ape, tapi bila dh asik ternampak ayat KEEK jea kat blog kawan2 teman rasa nak buat entri pasal KEEK lea pulak.. he2..  haha.macam2 kan. dulu ingat lagi...friendster, myspace je. sekarang...facebook, youtube,twitter,instagram,nuffnangX and the latest is KEEK.
macam2 social media network sekarang. KEEK ni lebih kurang macam instagram jugak ,tapi lebih canggih sebab boleh post video cuma duration video tu maksimum 36 saat je. hoh.. sape nk join KEEK leh leh join.. login pakai Facebook jea klu malas naik taip ID n Password.. hu2.. teman buka jugak, tp bukan nk join upload video kat KEEK ni, tp just suka tengok retis2 punya video.. terutamanya siti nurhaliza selepas bertudung ni.. cute sgt dia.. heh3.. nak tgk diorg dalam KEEK taip lea kat search 2.. orraitt.. panjang lebo lea plak entri teman, dari xde idea tadi terus merapu meleret plak kan.. ha3.. okeh lah.. boabaiiii.. salammm.. 

Related Posts

5 ulasan:

  1. baru je daftar tadi....tgh explore keek ni sampai paham cara gunanya :-)

    BalasPadam
  2. saya pon ada keek tp tak aktif. hehhehe

    BalasPadam
  3. Keek lah pulak yer. hehehe...tq bg info.

    BalasPadam
  4. Kakpb dah follow. Keek kakpb amnamahazan tau, tapi satu je video..hehe...model bujang kakpb belum balik dari rumah opah dia. Jadi mangsa lepas ni.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2