Nuff

10 Mac 2013

My 1st Anniversary -- 10 mAc 2012--->10 mAc 2013

CakkKKKKKK!!! 

Assalammualaikum.. syukur hari ni kita masih diberi peluang oleh ALLAH S.W.T untuk meneruskan hidup dan beribadah kepadaNya.. teman bersyukur setiap apa yang dah teman lalui selama ini telah mematangkan teman.. Alhamdulillah.. 

Hari ni teman nak berkongsi story pulak tentang diri teman n en suami... he3.. opsss.. nampak x gambo atas ni..??? he2.. Saja teman nak bagi tau.. hari ni adalah 1st Anniversary kami tau! syukur Alhamdulillah.. selama 1 tahun kami menjalani hidup suami isteri.. banyak juga Rintangan dan Dugaan yg kami hadapi bersama.. daripada cerita happy sampailah ke cerita menyedihkan.. kami tempuh semuanya bersama.. semoga Allah memberkati hidup kami, memurahkan rezeki kami, memakbulkan permintaan kami dan memberi kami kesihatan yang baik.. Aminnn..

Actually itu je nak story dulu.. teman blur nak citer apa.. lagipun mata udah ngantok.. nak layankan bantal n katil jap lagi.. apa2 pun walau xde story.. hope gambar2 dibawah boleh menceritakan bagaimana happy n surprisednya teman ketika majlis perkahwinan kami pada 10 dan 11.3.2012 ..

10.3.2012 - 9.00 pagi
Nikah 




RESEPSI BELAH LELAKI DAN PEREMPUAN
10 & 11.3.2012



Bergambar bersama ahli keluarga en. suami.. eh.. muka teman tersorok.. hu3
Majlis Perkahwinan kami diiringi dengan konvoi Motorsikal group en. Hubby.. terima kasih sgt2 dekat diorg yg very the sporting.. sanggup tunggu lama tengah panas.. memang respect kat diorg.. bila ada konvoi ni buat teman lagi cuak masa 2.. yelah.. teman mana pernah naik superbike.. naik moto biasa adalah.. pulak 2 nak naik bersama en. hubby buat pertama kalinya.. hu3.. memang agak kekok.. gayat semua ada.. hi3.. 
Jadi perhatian masa majlis kenduri kami.. heee.. terbaek lah ini encikk.. he2..
he2.. cer cari mana teman? hih3..
Kenangan yang takkan teman lupakan...


Doakan kami Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat yea.. doakan kami sentiasa dilimpahi rahmat Allah dari dunia sampai akhirat.. Aminn..

Lariiii.. teman takut pacatttt..

he2.. sampai sini aje.. daaa...


Related Posts

18 ulasan:

  1. aduhai gambar xkeluar,..pepehal mg jodoh kalain berpanjangan dan bahagia sll..okey

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak.. awat gambar x keluar?
      he2.. tQ atas doamu.. Aminn...

      Padam
  2. happy anniversary kak.
    semoga berbahagia selalu yer. :)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah...sm2 kita bina keluarga yg kekal hgg akhir hayat & ke syurga...amin (^+^)

    ~Admin:QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  4. hepi 1st anniversary dik! mg terus kekal bhgia hingga ke hujung nyawa ya!...amin!

    BalasPadam
  5. Semoga sentiasa berbahagia hingga hujung nyawa.....
    Wahhhhh.... Hubby group bikers mana ek??/
    AJ suka baju kawen yang purple tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tQ AJ.. aminn.. =)
      Hubby group kawasaki..
      kaler purple yea.. err.. teman pun dh x pasti mana satu purple sebab ramai ckp dua2 kaler purple.. hi3


      Padam
  6. Assalamualaikum awak. comelnya korang! sheila doakan kebahagiaan kamu berdua hingga ke syurga insyallah. semoga murah rezeki dan cepat dapat baby :)))))

    BalasPadam
  7. moga bahagia kekal menjadi hak milik akk berdua..

    BalasPadam
  8. sweet nyaaaa....cantik...moga kekal bahagia k..

    BalasPadam
  9. hepi 1st anniversary :-)
    smoga trs kekal bhgia ke akhir hayat ye :)

    BalasPadam
  10. canteknya awak..hepi anivesary...sy pon setahun lebey jgk...

    BalasPadam
  11. semoga berkekalan until Jannah . . :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New