Nuff

25 Februari 2016

FACEBOOK OH FACEBOOK


Facebook Oh Facebook | 

Alahai.. Teman baru perasan,sekarang ni, dekat senarai friend kita dah ada terpapar jumlah post terkini rakan kita.. Kalau 10 yang diorang post kat wall diorang maka, ada 10 post lah yang terpapar kat situ macam gambar diatas ni.. Heee.. Itu je nak cakap.. Kikiki.. K byeee.. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

9 ulasan:

  1. Eheh gambar kite..10post..cepat baca..hehe..memang ade dah

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. hik3.. memang saja buat entri gini.. janji update.. kekekeke.. tapi rasanya ada juga yang tak perasan benda ni lagi.. kan kan kan.. hee

      Padam
  3. wah, Fifi jrg bukak FB, xperasan pun :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. sejak FB bewajah baru ritu dah ada kot.. teman pun baru perasan.. hik3

      Padam
  4. hehehehe...maknanya kalau sy punye banyak post la sbb tiap hari banyak post gambar2 business!

    BalasPadam
  5. heheh... dah banyak upgrade dah facebook

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New