Nuff

25 Februari 2016

KALAU KORANG JADI BOS, PEKERJA MANA LAYAK DAPAT ANUGERAH?




KALAU KORANG JADI BOS, PEKERJA MANA LAYAK DAPAT ANUGERAH?

A. Punch Card mesti ada Merah sekali atau 2 kali, Kedatangan mesti ada EL sekali, seorang Pendiam tetapi bila diberi job.. Dia selesaikan dengan Superb Excellent.. Sampaikan orang lain pun tak boleh buat macam apa yang dia buat.

B. Punch Card ada merah, kedatangan tak full, banyak bercakap, pandai bodek bos, suka kipas bos tapi kerja dia tak semegah mana punn..

D. Punch Card Full takde merah, kedatangan full, Ketua Kumpulan.. dipuji bos tapi sebenarnya kerja berkumpulan tu orang lain yang banyak sumbang idea dan tenaga.. Dia? Tahu mengarah je..

C. Punch Card full takde merah, kedatangan full,banyak mulut diluar, tapi bila ada job tuju kat orang lain..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

6 ulasan:

  1. ikhlas terhadap kerjanya...dan sentiasa menjaga masa....

    BalasPadam
  2. mstilah A. tapi slalunya bos xtau sgt pon apa pkrja dia buat. dia tgok hasil je

    BalasPadam
  3. im one of de evaluator and i gave to A. - always ...
    all my staff dah dapat... alhamdulillah ...

    Tp bila boss bagi kat D... apa kita patut rasa?

    ha ha ha...

    B tu tak de orang waras yang nak bagi aihhh...

    BalasPadam
  4. mestila A... harap suatu masa nanti dpt jadi bos hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New