Nuff

23 Februari 2016

Pakej Bestari Read Easy Untuk Mahirkan Anak Anda!

Pakej Bestari Read Easy Untuk Mahirkan Anak Anda! |
Bagi korang yang mempunyai anak-anak yang dalam proses belajar membaca dan menulis.. sesuai sangat beli pakej ni.. sebab ada macam-macam dalamnya.. dengan buku-buku yang berwarna ini pasti dapat menarik minat anak-anak membacanya... Harga pun OK bagi teman.. RM95 saja.. 

Penulis: Nik Eliani Nik Nawi & Othman Ahamad

Kandungan Pakej:
Set ReadEasy, ReadEasy Activity Book 1 & 2, Cory Cat Song, ReadEasy Intermediate Level dan Poster ReadEasy Phonics Song

Mengenai Produk
Mengandungi set lengkap untuk permulaan kanak-kanak membaca beserta buku latihan, permainan dan alat bantu belajar.

Kalau berminat nak membeli untuk Anak-Anak Korang, meh klik link kat bawah ni yea..

Pakej Bestari Read Easy

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

2 ulasan:

  1. belum ada anak lagi..hehe
    kalo tak dah lama order ni.

    BalasPadam
  2. sekarang ni macam2 abm ada... yang penting parents kena pandai cari yang sesuai untuk perkembangan anak2

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New