Nuff

25 Februari 2016

RESEPI AISKRIM SUMI MUDAH DAN SEDAP!!

RESEPI AISKRIM SUMI MUDAH DAN SEDAP!! |
Mak aaaaiii... terliur teman nengok nya tauuuu.. adoii.. boleh buat ni.. heeeee.. kena cari Susu Sejat dengan Sumi la ni.. dah boleh buat Puding then letak Sumi ni.. wahhhh.. geramm teman nengok nya kome wehhhh.. Nak buat pun tak susah mana... hoho.. Plastik Ais krim tu pun ado.. hehehehehe.. nak buat laaa.. huhuhu.. Resepinya?? tengok kat bawah ni.. teman dah copy dan paste je gambo ni.. 

RESEPI AISKRIM SUMI

BAHAN-BAHAN 
1 Tin Susu Pekat
1 Tin Susu Cair
1 Botol Air Mineral Besar 1.5L
Secubit Garam
Sumi 2/3 Paket

CARA-CARA
Campur 2 susu dengan 1 tin air dan garam .
Masak air sampai garam hancur 
Masukkan baki 3 air tin 
Kacau rata 
Sumi dipotong 2 masukkan dalam plastik ais krim 
lepas tu tuang adunan tadi dalam plastik ais krim . 
Siapppp.. Sejuk bekukan selama 24jam dah boleh ngap!

Hemm.. Actually teman rasa macam nak guna je Agar-Agar Puding yang dah sedia ada beli hari tu.. heee.. nanti teman share kat sini jugak yea.. InsyaAllah.. takleh janji.. bz.. hahaha.. Alasan!

Gambar :
from Google/Facebook
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

1 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New