Nuff

21 Februari 2016

BLOG TENGKUBUTANG DAH BERPINDAH KE DOT COM |

BLOG TENGKUBUTANG DAH BERPINDAH KE DOT COM |
Salam.. nak gitau semua rakan-rakan Blogger, teman dah beli domain untuk blog Tengkubutang ni.. so, sekarang bukan Blogspot lagi.. sekarang dah pakai www.dot.com .. link url blog Tengkubutang yang baru ialah www.tengkubutang.com  dah sekarang ni..

Alhamdulillah.. lega rasa bila dah ada domain ni.. dah takde rasa cuak atau risau sangat.. Alhamdulillah... 20/2/2016 (Sabtu-3-4.00 petang camtu, blog dah bertukar ke dot com.. )

So.. buat kawan-kawan yang ada masukkan teman dalam bloglist korang.. boleh lah tukar url link blog teman kepada yang baru ni.. just itu je nak bagitahu hari ni.. nak taip panjang-panjang.. teman tak cukup masa.. nak menaip dalam keadaan tergesa-gesa dan dalam keadaan bukan kerelaan hati teman memang teman cukup tak suka.. haha.. 

Ok lah.. nanti teman citer kan pengalaman blog teman di remove google pada hari Khamis ritu (10.30 mlm - 18/2/2016) ..  Ok.. 

tQ jugak kat Bro Framestone yang sudi menyelitkan kisah temannya di Blog Retis beliau.. Nak baca? sila klik bawah sini, jangan lupa tinggalkan komen yea..Nak dengar gak apa pendapat atau komen korang pasal ni.. terima kasih buat semua yang support teman time JIWA GAWAT hari tu.. hehehe.. 

Baca dulu kisah teman dibawah ni.. nanti versi teman akan teman up insyaAllah malam ni atau esok pagi.. Assalammualaikum.. Psstt.. ada kata-kata ucapan terima kasih ditujukan buat semua yang memberi kata semangat dan panduan kepada teman khamis ritu.. silalah baca .. khas utnuk korang.. K bye.. =)




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

19 ulasan:

  1. Blog kena remove?! Woo.. .__. bahayanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mau tak bahaya.. boleh hilang selama2 nya blog kesayangan.. sedih kalau jadi macam tu.. semua yang ada blog mesti taknak jadi macam tu kan .. Alhamdulillah dah dapat balik.. tu yang cepat2 beli domain sendiri..

      Padam
  2. In shaa Allah nk tukar jgk. Xsanggup kehilangan blog..

    BalasPadam
  3. Lupa pula . Gudluck & gud job kak, sbb selangkah maju ke hadapan. Alhamdulillah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. terima kasih mimi.. lega dah ni

      Padam
  4. ramai dah start tukar. risau pulak bila baca. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena tukar gak lepas jadi macam ni.. bila bukan salah apa-apa pun still kena remove.. rupanya salah sistem diorang ter delete blog kita..

      Padam
  5. Nanti abam update link tengku di bloglist. Tahniah!

    BalasPadam
  6. alahai...risau pulak..apa pun tahniah ya TB..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama .. memang dah lama nak buat tapi asik tanguh2.. sekali gedebuk kena rmove.. terus fobia .. cepat2 beli domain..

      Padam
  7. Tahniah.. ada domain sendiri.. rasa lagi semangat nak menulis. Jom join GA saya:

    http://www.stanzaku.com/2016/02/ga-header-blog-logo-atau-cover-photo-fb.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2.. huhu.. walaupun teman sekarang dah jarang sangat nak update blog.. tapi blog ni tetap blog kesayangan teman.. tak rela kehilangan blog ni.. huhu

      Padam
    2. betul2.. huhu.. walaupun teman sekarang dah jarang sangat nak update blog.. tapi blog ni tetap blog kesayangan teman.. tak rela kehilangan blog ni.. huhu

      Padam
  8. Alhamdulillah masalah dah settle. And tahniah sis sebab ada domain sendiri sekarang :)

    BalasPadam
  9. tahniah....klu rietta hilang blog.....rasanya rietta terus menghilang kot...sebab xpndai....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan.. Google je cara nak.dapatkan balik blog yang diremove. Mesti jumpa cara. Sayang blog kita kan. Huhu. Tp klu blog teman kena remove dan tak dapat balik.. Maybe teman akan retired la dari dunia blogging

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New