Nuff

06 September 2013

DOA RASULLULLAH (S.W.A) DI PAGI HARI

Selamat pagi semua.. salam Jumaat buat semua rakan blogger yang cantik manis ensem bergaya dan kaya raya (x kira kaya dari segi apa pun.. yang penting semua orang ada kekayaan masing2.. kaya senyuman, kaya bersedekah, kaya kecantikan, kaya blogger yang popular, kaya memori, kaya semua lahhh.. ha2..) apa teman merapek ni?? ha2.. orait lah.. saja nak update entri.. tp masa agak terhad nak taip citer panjang2.. tadi ternampak doa ni kat wall fb kakak ipar, terus save n publish kat sini.. untuk sama2 kita kongsikan di pagi hari ni yea.. orraitt.. itu jea nak ngomel.. petang2 sikit teman nak blogwalking lak mana2 blogger yang dah komen sini.. sorry yea lambat kunjungbalas.. teman ada jea menda nak buat.. hope jgn amik ati yea..

Related Posts

4 ulasan:

  1. amin..
    semoga hari ni lebih baik dari semalam:)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak tengku. alhamdullilah. thanks sharing doa. sheila suka :)

    BalasPadam
  3. amin..semoga dipermudahkan segala urusan.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New