Nuff

11 September 2013

TERSENARAI SEBAGAI PEMENANG SEGMEN ULANGTAHUN KELAHIRAN MAMA D - BY PCL

klik untuk tumbesaran...
 Ngeh3.. Nampak tak kat atas tuuu? heee.. berita yang menggembirakan for today.. =) ..  Actually mula2 pagi tadi keciwa jugak sebab nama teman x tersenarai menang Bear Beso dalam segmen Farisha.. yelaaa.. tingin sangat nak bear beso tuu..(aisshh.. ngalahkan budak2 je rupanya yew!) ha2.. tapi udah rezeki tak berpihak pada teman, teman redha jelah.. pastu terperasan komen PCL a.k.a  http://www.nazlee.com kat ruang komen entri Segmen beliau yang teman dah join tu.... PCL cakap..
hihihi.. muka yang sebelum ni dah turun 10 sen terus up senyum leborrr.. heee.. sukanya kitaaaa.. ha2.. ekceli teman memang menantikan pun saat2 ni..he2.. tengok2 dapat gak.. suka sangat blog di review, sebab teman nak tahu pandangan PCL lak tentang blog teman.. kot yang mana terkurang tu boleh diperbaiki.. betul x PCL? heee.. satu lagi penantian ialah Blog Review by Sheila Salim.. ha2.. review dengan sejujurnya yunk.. jangan risau, teman x amik ati kalau ada yang terkurang.. sebab teman nak perbaiki lagi blog teman if masih dalam kekurangan.. heee.. buat yang tengah baca entri ni, cer korang check dalam list tu ada nama korang tak? entah2 ada terselit kot.. hehehehe.. Tahniah jugak kepada pemenang yang lain yea.. =)

apa2 pun.. thanx buat PCL dan tak lupa jugak thanx buat Sheila Salim gak yea! he2..


Related Posts

19 ulasan:

  1. Shark pn ada tu..
    Hehe.
    Congrat.
    GA blog bnyak lg.
    Rjin join ada le rezeki nnti

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. tq shark.. adoi.. x larat nak join banyak2.. sebab nak kunjungbalas kawan2 pun x sempay=t ni.. hi3

      Padam
  2. cewah.tahniah tahniah.sy jer xpernah menang mane2 pun ..tu yg malas tu..ekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehe.. jangan putus asa.. join jeee.. heee

      Padam
  3. tahniah...tak la bila rezeki diri ini pula

    BalasPadam
  4. tengok sapa no 10 tu..hahaha..gembira jgk ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha3.. tau pun.. dia pun menang jugakk yeaa.. tahniahh!

      Padam
  5. dh bw semua diatas..thans semua.. hu2

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New