Nuff

14 Mac 2014

LALUAN MANA PALING AFDAL?

Salam Jumaat semua.. teman bz lagi ni, hanya ini jea dapat ditempekkan kat entri hari ni, teman copy gambo ni dari FB hari tu.. cer korang nengok.. dan Komen dengan Nombor Sahaja.. sila tengok gambar tang bucu belah kiri tu.. dan tengok line yang ada kat gambo ni .. tulis Nombor yang mewakili laluan mana paling afdal mengikut pilihan korang.. hemm.. korang rasa camne? Laluan Mana Paling Afdal

Related Posts

9 ulasan:

  1. peningla mana satu nak lalu..konfius msh nie

    BalasPadam
  2. Nomobor 4.
    Kerana laluan tersebut tidak menganggu jemaah yang sedang solat.
    Dan tidak melanggar tempat sujud seseorang kerana adanya sutrah yang diletakkan.

    -pada pandangan saya-

    BalasPadam
  3. mama rasa 5 kot, sebab kita lalu belakang orang... tak ganggu orang.. pendapat mama saje.. hihi

    BalasPadam
  4. salah salah.. 5 tu dah melampau pulak.. lalu depan orang yang saf atas sekali tu.. no 4 lah... hihihi....

    BalasPadam
  5. no 4. sebab tak menganggu solat ketika dia sedang berdiri :)

    BalasPadam
  6. no 4 :) sbb tidak ggu laluan and ada halangan di hadapan

    BalasPadam
  7. bila tgk balik, no 4 adalah laluan yg paling afdal :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New