Nuff

27 Mac 2014

Pengumuman Pemenang Baru bagi Giveaway t.shirt by Tengkubutang

Senarai Peserta -->KLIK SINI
Gambar T.shirt -->KLIK SINI
Haii.. lama bebeno nak umum Pemenang Baru yea.. bz sesangat sekarang ni.. bagi yang belum tau pasal ni, teman just nak gitau yang Pemenang baru ni dipilih adalah kerana pemenang sebelum ni ada masalah sikit dengan link penyertaan dia yang tak function, so.. untuk berlaku adil kepada peserta yang lain.. teman terpaksa buat pemilihan pemenang yang baru.. walauapapun teman mohon maaf dengan pemenang yang asal, semoga murah rezeki untuk GA yang lain yea.. jangan simpan dalam hati.. insyaAllah rezeki awak akan lebih murah lagi dari ini.. Aminnn.. Ok lah.. teman dah ada pemenang baru.. jom tengok sape yang menang.. kalau pemenangnya adalah anda, silalah PM teman untuk tuntut hadiah di Tengkubutang MIaw (kalau belum friend sila add teman dulu ok, kalau tak teman takleh nak balas mesej korang.. teman dah kena block.. hu3)
Tahniah!!!


Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New