Senarai Peserta -->KLIK SINI
Gambar T.shirt -->KLIK SINI
Haii.. lama bebeno nak umum Pemenang Baru yea.. bz sesangat sekarang ni.. bagi yang belum tau pasal ni, teman just nak gitau yang Pemenang baru ni dipilih adalah kerana pemenang sebelum ni ada masalah sikit dengan link penyertaan dia yang tak function, so.. untuk berlaku adil kepada peserta yang lain.. teman terpaksa buat pemilihan pemenang yang baru.. walauapapun teman mohon maaf dengan pemenang yang asal, semoga murah rezeki untuk GA yang lain yea.. jangan simpan dalam hati.. insyaAllah rezeki awak akan lebih murah lagi dari ini.. Aminnn.. Ok lah.. teman dah ada pemenang baru.. jom tengok sape yang menang.. kalau pemenangnya adalah anda, silalah PM teman untuk tuntut hadiah di Tengkubutang MIaw (kalau belum friend sila add teman dulu ok, kalau tak teman takleh nak balas mesej korang.. teman dah kena block.. hu3)
Tahniah!!!

5 Ulasan

  1. Assalamualaikum kakak, alhamdullilah. taniah nasuha. bestnya menang hadiah baju. singgah menabung colgate sini ~~~

    BalasPadam
  2. Salam... Alhamdulillah.. Terima kasih TB....

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New