Nuff

05 Mac 2014

PENGUMUMAN PEMENANG HADIAH UTAMA MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Senarai Peserta--->KLIK SINI
Senarai Pemenang Hadiah lain--->KLIK SINI
dan... Pemenang yang memegang nombor bertuah memenangi Hadiah Utama 
(Rantai Tangan AVON) bagi Mini Giveaway! Happy Birthday Tengkubutang ialah....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dan disamping itu jugak teman nak umumkan sekali Entri Paling Kreatif  pilihan teman sendiri, Pemenang akan menerima hadiah spek mata replica brand Rayban dan pemenangnya ialah...Peserta No.1
Pemenang bagi Entri Paling Kreatif Mini Giveaway! Happy Birthday Tengkubutang ialah..
3 orang peneka yang betul ialah... 
1.) Kisah Si Dairy -->klik dan singgah
2.) Anisyamir Leejo -->klik dan singgah
3.) Firzanah Azhar -->klik dan singgah
Tapi teman pilih seorang jea pemenangnya yea.. Hadiahnya Keychain Cute.. dan pemenangnya adalah ..
|
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Opss.. ada lagi.. ini pulak pemenang bagi Giveaway T.shirt by Tengkubutang hari tu.. haaa.. jom kita tengok sape yang bertuah.. takde tipu2.. semua keputusan guna Random.org yea.. hee.. 

Senarai Peserta -->KLIK SINI
Gambar T.shirt -->KLIK SINI
Tahniah buat semua yang tersenarai diatas.. rezeki korang sempena besday teman tu.. heee.. hadiahnya taklea beso mana.. kecik jea.. tapi teman beri dengan hati yang ikhlas special on my birthday.. heee.. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buat Para Peserta Yang Lain.. MESTI BACA ni.. 
Seperti yang teman pernah gitau sebelum ni, semua peserta punya peluang menang yang sama, sebab teman guna Random.org untuk pilih semua pemenang even untuk hadiah utama pun.. maka, ikut lucky sape yang terpilih la yea.. 

Bagi Entri Paling Kreatif lak, teman nak jugak bagitahu kat sini, pemilihan dibuat mengikut kesukaan teman sendiri, tapiiii.. haaa... ada tapi gak ni.. bukan bermaksud entri yang lain tu tak kreatif yea.. teman hargai sangat2 kepada korang yang sudi luangkan masa untuk menaip kata2 ucapan buat teman, sedangkan korang sebenarnya ada pilihan gak nak tulis ucapan pendek2 kan.. tapi korang still jugak taip panjang2 untuk ucap besday kat teman, 

Memang terharu sangat2.. tq sangat2 buat semua peserta.. walaupun korang tak tersenarai dalam list diatas or list peserta entri paling kreatif, namun teman tetap hargai korang semua.. korang memang terbaikk.. thanx sebab sudi join Giveaway teman ni, tak menang kali ni takpe.. mungkin di masa akan datang leh menang mana tau kan.. tQ buat semua.. sayanggg korang semua! jangan berkecil hati or unfollow me yea kalau tak menang.. =(

Buat Para pemenang.. sila PM Fanpage Tengkubutang untuk tuntut hadiah korang yea..
Sila beri Nama, Alamat, No. Tel, dan nyatakan hadiah apa yang diterima dan untuk Giveaway apa.. =)

Kalau sudi add me sekali untuk ikuti Giveaway seterusnya.. 

Related Posts

14 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2