Nuff

27 Mac 2014

SURPRISE BIRTHDAY TAK JADI

He2.. besday dah sebulan lepas, tapi hari ni baru nak up entri pasal ni yea.. hu3.. saja nak tepek kenangan ni kat entri kali ni.. bukan apa.. menghargai usaha hubby nak buat surprise mengejut masa besday teman hari tu.. heee.. pada 28 Febuari 2014 hari tu.. tapi hubby teman usaha nak jadi yang terawal, maka dia pun gigih nak buat surprise untuk menjadi ORANG YANG PERTAMA wish Happy Birthday kat teman.. heee.. 

Memang dia lea oarng pertama pun sebab dia paling dekat dengan teman kan.. ha2.. malam tu, 27hb Febuari dia memang orang yang 1st ucap.. heee.. (yg dalam blog tak kira yea.. heee) Malam tu dia kata nak kuo jumpa member jap kat Setapak, pastu teman pun ikut jelea temankan dia jumpa member.. pastu  dia bawak masuk Kenny Rogers, teman tanya lea mana kawan dia.. dia buat2 tercari2 orang, pastu teman tunggu jelea kat pintu depan tu, ternampak hubby teman tengah cakap apa ntah dengan staff Kenny Rogers tu.. pastu dia ajak teman keluar, katanya bukan Kenny Rogers yang tu, tapi Kenny Rogers lagi satu.. teman pun ikutlah.. pastu dah sampai kat Kenny Rogers lagi satu tu, kami pun duduk lah kat meja n kerusi satu sudut tu, pastu hubby tiba2 cakap.. 

Happy Birthdayyy.. aduii.. terkejut lea teman masa tu, sebab tak jangka pun dia nak wish n sambut birthday teman kat Kenny Rogers tu,  memang surprise lea masa tu.. hu2.. Tapi.. nak dijadikan citer lak.. Staff Kenny Rogers tu cakap, Ayam dah habis.. aiyooo.. ni semua salah teman lea... sebab lambat sangat bersiap.. last2 lambat sampai Kenny Rogers, Ayam pun habis..  hu3.. maka nya surprise tak jadi lea namanya.. pastu hubby cakap nak makan kat mana? teman pun jawap lea.. PIZZA! laju jea sebut nak makan PIZZA.. hu3.. so, kami pun makan di PIZZA ajelah.. 

hihihi.. itulah citernya Surprise Besday tak jadi.. walauapapun.. tq buat my luvly hubby sebab sudi buat surprise ni..  cuma frust untuk Anniversary kami.. kami terlupa n tak buat apa2 pun untuk sambut ulangtahun kedua kami tu.. sedih pun ada.. last2 tengok abang ipar n her wife datang bawak kek untuk kami.. ya Allah.. terharunya teman n hubby masa tu.. diorang faham kami bz sampai lupa anniversary sendiri.. memang kek tu sedapp.. nanti teman share entri pasal tu lak yea.. heee.. ok tata.. nak sambung koje sat..

Autopublish entri

Related Posts

9 ulasan:

  1. Assalamualaikum kakak, bestnya suami buat suprised! kalau kita dah nangis terharu kot. hehe takpe lah takda rezeki nak makan Kenny Rogers kan... anniversary lupa? next year no excuses tau. hiiiiihihi buat alarm kat telefon....

    BalasPadam
  2. bestnya ada org sambut bestday dia..:)

    BalasPadam
  3. tak apa the thoughts that count sebenarnya... he he he...

    BalasPadam
  4. seronoknya kalau org trsayang meraikan birthday kita kan

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah...sekurg2nya dia masih setia mengingati brithday TB... sweet moment... :)

    BalasPadam
  6. Surprise tak jadi pun ok.. sebab dah surprise jugak walaupun x dpt makan ayam.. heheh

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New