Nuff

13 Mac 2014

Related Posts

15 ulasan:

  1. kecian mak ayahnya tgk anaknya mcm nie

    BalasPadam
  2. astaghfirullahalazim, hanya itu yang mampu kukatakan...

    BalasPadam
  3. baik x tulis apa yg bermain d kepala otak ni... iskkkk....

    BalasPadam
  4. Ini akaun fake. Kesian Fatin Sakinah yang sebenar ~

    BalasPadam
  5. betul ke bdk fatin tuh yg tulis gitu?tgk muke mcm cantik takkan otak tak de ek dik... aduhla

    BalasPadam
  6. Tengok la esok ko kemalangan ngeri dari atas gunung.. takde sape cari ko.. lepas seminggu baru ko mati dalam hutan baru tau.. kesian tengok budak fatin sakinah.. apa pun harap kata2 ini bukan benar la.. haii

    BalasPadam
  7. takder kerja betul orang yang buat statement macam ni.. huhu

    BalasPadam
  8. abaikan jer komen2 mcm tu ..

    BalasPadam
  9. ni acc fake.. buka fatin sakinah.. hari tu dah masuk paper, dia bagi ulasan pasal ni.. sebelum keluar statement ni dia di ugut sebenarnya.. kesian budak ni terpaksa tanggung malu...

    BalasPadam
  10. A'ah...gambar dia disalah guna. Huhu...kecian.
    Tapi dia dah pergi buat police report kan... Bahaya juga kalau gmbr2 kita disalah guna oleh pihak yg x bertanggungjawab... Tambah plak klu isu2 serius ni...

    BalasPadam
  11. Urmmm apa ke teruk sgt dia nih

    BalasPadam
  12. Sekarang kmunykinan besar MH370 di rampas ....Untuk mengesan kedudukan MH370 di mana dia brada skrg kerajaan dan pihak2 yang trlibat mcari dan keluarga mangsa sila buat backup no phone penumpang MH370.Kerana dengan cara itu GPRS dpt menunjuk kan kdudukan mereka walau pn ksemua phone penumpang di rampas atau di mati kan dengan ke canggian teknolgi yg di miliki malaysia dan negara lain sya ingat...dgn cara meng BACKUP KESEMUA NO PHONE PENUMPANG AKAN MEMBERI PETUNJUK DI MANA KEDUDUKAN MEREKA SEKARANG.

    SEKADAR PRKONGSIAN IDEA SIMPATI PADA NASIB KSEMUA PENUMPANG MH370 SERTA KELUARGA MANGSA DAN PIHAK2 YG BEKERJA KERAS MCARI MH370.

    BalasPadam
  13. test test test 123

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2