Nuff

03 Mac 2014

MANA SATU ANTARA ENTRI PALING KREATIF A.K.A KESUKAAN TEMAN??

Hai.. selamat petang.. hu3.. teman mintak maaf agak bz sekarang nak buat entri.. nak pakai pc pun berebut dengan hubby, masa pulak terhad sangat2.. tu pasai Pemenang Utama untuk MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG lum diumum2 lagi.. tapi yang bebenonya dah ada dah pemenangnya.. teman udah random dah.. cuma tunggu nak umumkan aje.. sekali dengan pengumuman untuk Entri Paling Kreatif sekali.. 

Haaa. kreatif maksud teman ni yang menjadi kesukaan dan pilihan hati teman la yea.. heee.. of coz lah pilihan hati teman kan.. sebab besday teman kan.. hi3.. Banyak yang menarik hati tapi memandangkan tahun ni tahun 2014 maka teman pilih 14 yang menarik jelea yea..tapi.. masalahnya kann.. teman buntu nak pilih mana satu.. So, korang cer tengok satu2 link ni.. mana satu agaknya pilihan hati teman? 

haaa.. kalau sape2 jawab betul teman ada hadiah untuk korang gak.. jom2 teka.. heeee.. jawab je Nombor berapa.. takyah panjang2.. senang nak post sekali hadiah semua nanti.. =) .. kalau ada lebih dari sorang jawab yang sama, teman akan buat undian jelah yea..

Antara 14 Entri Paling Kreatif yang menjadi kesukaan dan 
pilihan hati teman dalam Giveaway .. 

02.) http://diyasesame.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html 
03.) http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html  
04.) http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html  
05.) http://ctamanaqim.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html 
06.) http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html 
07.) http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html 
08.) http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html
09.) http://ratupimples.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html
10.) http://aimifiqa.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html
11.) http://doraummie.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html
12.) http://ainexo96.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html
13.) http://tyliaday.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html
14.) http://aisyah4594.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

Opss.. lupa lak.. Hadiah T.shirt Giveaway pun teman akan umumkan serentak dengan pengumuman ni yea.. okeh.. Tataaaa.. Assalammualaikumm...

Related Posts

26 ulasan:

  1. no.1 la kot...siap ada lagu wishes birthday utk TB..

    BalasPadam
  2. he he he, tak dapat teman nak menekanya....

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak tengku. wahh bestnya. semoga berjaya semua ya ~~~

    BalasPadam
  4. semua hebat2 ya tb terbaikla

    BalasPadam
  5. bgs2.. semua hebat2
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. sila pilih no.2~~~ sbb byk kucing~~

    BalasPadam
  7. bagi dekat no.6 jelah..hohoho

    BalasPadam
  8. salam tb. jm x tersenarai pun. mungkin bukan rezaki.

    BalasPadam
  9. no 1 macam comel je :P

    BalasPadam
  10. erm, xthu nak pilih mana..haha..pilih aye aje la kak..hahaha :P

    BalasPadam
  11. saya sarankan ikut kata hati birthday girl sendiri..nanti tak adil pula kalau ikut undian

    BalasPadam
  12. cutenya nombor 1 tu. tapi semua pun cute juga. ish, saya pun susah nak pilih. hehe.

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. wah! semuanya hebat-hebat belaka. kalau boleh, biarlah birthday girl sendiri yang menentukan. :)

    BalasPadam
  15. Alhamdulilah Tersenarai ...
    Ikut Pilihan Tb La Senang ...

    BalasPadam
  16. Tak tersenarai lah.. huhuhu.. ikut suka TB pilih yang mana..

    BalasPadam
  17. Wahh , semua bagus2 . tahniah yang terpilih . suka la TB banyak orang wish dia. hehe

    BalasPadam
  18. Wah kiera tersenarai no.4 :D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2