Nuff

29 Jun 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
Seperti biasa time Musim Perayaan apa-apa pun, pasti ada Giveaway yang Nile.com.my adakan.. dan kali ni pulak, bulan Ramadhan yang kita tengah lalui ni, nile.com.my yang merupakan Website Online Shopping Malaysia akan mengadakan GIVEAWAY untuk semua blogger dan hadiah-hadiah nya adalah seperti di bawah ini : jom cuci mata yeee.. hehehehe

5 x Pemenang Bertuah RM 150 
Shopping Voucher Nile.com.my 

Jom ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 simple steps kat bawah ni : 

1. Tajuk : “Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan kat banner tu dengan link yang ini
    : http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
  


3.  Dan daripada link tersebut , korang pilih 5 items daripada “Jualan Raya Meletop 2015” yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my , dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti sejibikkk macam contoh kat bawah ni ye. Hehe . (Copy ayat Lysaa)

dan 5 item yang teman nak sangat menang ialah.. 
  

Price Meletop: RM11.50
Date: 01/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 100 pairs
  COLOR : BLACK (1ST CHOICE)
               PINK (2ND CHOICE)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Product: Stylish Hoodies
Price Meletop: RM12.90
Date: 07/07/2015
Time: start: 3.00pm 
Quantity: 200 pieces
SIZE : L
COLOR : BLUE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=12684 
Product: Lady Jacket/Suit
Price Meletop: RM13.90
Date: 29/06/2015
Time: start 11.00am 
Quantity: 200 pieces
SIZE : M
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Product: Mix Color Hoodies
Price Meletop: RM21.90
Date: 07/07/2015
Time start: 4.00pm 
Quantity: 150 pieces
COLOR : DARK GREY
SIZE : XL
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Product: Rider Jacket
Price Meletop: RM33.20
Date: 07/07/2015
Time: start: 11.00am 
Quantity: 150 pieces

SIZE : XXL
COLOR : BLACK

TAMBAHAN (KALAU BARANG DIATAS TIADA)
|
|
V

Price Meletop: RM19.90
Date: 10/07/2015
Time start: 4.00pm 
Quantity: 60 units
COLOR : RED / BLACK

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.    Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :



5.  Korang boleh check result >> di sini <<.

Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada ----->  14/07/2015 , 11.59 pm

 
Ok . Itu je :) Selamat membuat entry dan JANGAN LUPA email kepada diorang seperti step ke-empat di atas ya !


p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui 
Random.Org :) 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



JOM CANTIK & KURUS DENGAN 

PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 

Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 

Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New