Nuff

15 Jun 2015

BIODATA HUMOOD AL-KHUDER

BIODATA HUMOOD ALKHUDER 
Haha.. actually jujur teman cakap, teman baru tahu pasal penyanyi lagu Kun Anta ni.. bukan apa.. teman memang dah lama tak dengar radio dan dah lama tak tengok TV.. sebab tu apa-apa perkembangan dunia hiburan ni teman tertinggal keretapi sikit.. bukan sikit.. banyakkkk.. hahahahaha... Ni pun tetiba lak nak update citer pasal Penyanyi ni sebab hari tu masa kat Hotel Casuarina Ipoh, kami disajikan dengan lagu ini.. adoii.. bila dengar secara Live.. memang power giler lagu ni.. nak pulang team yang bawakkan lagu ni sangat2 besttt.. happening wa cakap looo.... 
Opsss.. jap.. jap.. ada tak yang masih belum kenal dengan Humood Alkhuder ni?? haaa.. kalau masih lum kenal.. korang klik je Link bawah ni ha.. pastu baru korang akan tau sape dia penyanyi yang ramai kata hensem ni.. haaa... klik link bawah ni yea..
Jom kenal-kenal dengan Humood Alkhuder.. dibawah ni teman share jugak Biodata Penyanyi yang maneh ni.. heee. takleh puji lebih-lebih.. kang marah pulak my hubby miaw2.. hahahaha.. 
Humood Alkhudher penyanyi yang berasal dari kuwait ini cukup menjadi kegilaan para wanita di malaysia sekarang
Kun Anta adalah lagu yang membuatkan nama Humood Alkhudher menjadi terkenal hingga ke malaysia,di samping itu juga lagu Kun Anta berjaya trending di internet dan untuk pengetahuan anda semua lagu Kun Anta beraya mendapat 13,439,039 views di youtube setakat ini
= Humood Alkhudher Biodata =
Nama : Humood Alkhudher

Tempat Lahir : Kuwait
Tahun Lahir : 1989
Umur 2015 : 26 Tahun
Status : Berkhawin (OPSSS.. DAH KAHWENNN..)
Lagu : Kun Anta, Keep Me True, Lughat Al’Aalam
Youtube : Humood Alkhudher Youtube

JOM TENGOK VIDEO KLIP BERSERTA LIRIK LAGU KUN ANTA NI.. 
|
|
|
v


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New