Nuff

01 Jun 2015

NUFFNANG DAH TAKDE IKLAN ??



huhuhu.. keciwa plak rasa bila bulan ni tak dapat cashout.. walhal sebelum ni tiap-tiap bulan cashout.. walaupun skit, janji cukup syarat untuk cashout.. memang taknak tunggu lama dah.. cukup je RM55 memang terus cashout.. bukan apa.. nanti takut Nuffnang Ambil balik kalau tunggu lama-lama.. hahahaha.. mana ada.. gurau je lah! sukati korang lah nak kumpul dan tunggu banyak baru cashout.. Nuffnang tak kaco pun.. cumaaa.. huwaaa... bulan Mei punya cashout tak ado.. geram pulak dengan nuffnang ni.. Nak merajuk lah.. huhuhu..

Ok lah.. actually teman dah cashout Nuffnang kali keempat dah.. baru siang tadi cek Nuffnang sampai.. esok insyaAllah teman nak gi masukkan cek tu .. tapi tu la.. dah le sikit.. pastu bulan Mei plak tak dapat cashout.. erghhh (lagi sekali merungut.. alo adik.. sila bersyukur okeh!) ok.. ok.. teman bersyukur apa adanya.. heee.. rezeki dari Allah.. tq Allah..

Sejak akhir-akhir ni, teman tengok iklan tak menari2 pun dekat blog teman.. apa sudah jadi? ke blog teman je macam tu? blog korang semua camne? huh.. maybe teman jarang update blog sejak akhir-akhir ni kot.. apa2 lah.. rasa nak merajok dengan Nuffnang.. 


JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Related Posts

7 ulasan:

  1. rajin cashout. kita malas nak tunggu cek tu tunggu biar byk sikit baru berbaloi tggu 2 bulan cek. Tapi 8share memang tiap2 bulan cashout sebab earning pun senang nak kumpul. Kita maybe jenis suka tunggu 3 angka baru cashout sebab tiap kali cashout mesti singgit kena potong. tu yg suka dah banyak baru cashout. Memang iklan agak kurang. Klau byk tu cpc naik la jugak. CPUV pun ada tapi iklan jarang nak muncul

    BalasPadam
  2. Sama la juga. kalau keluar pun time org x berapa nak ada. Tapi hebatlah tiap2 bulan bolehcashout. Sha kumpul 4 bulan baru dpt cashout sekali

    BalasPadam
  3. tau tak pa....asyik nampak warna biru ja....=(

    BalasPadam
  4. Lama dh tak cash out.. Kumpul byk la bru keluarkan kot..

    BalasPadam
  5. memang perasan jugak jarang muncul iklan tu.. CPUV tu ade je, tapi tak nampak iklan menari ..

    BalasPadam
  6. hebatlah tiap2 bulan cashout

    BalasPadam
  7. wah mansyukkk nya nuff dia... kita xpernah cashout lagi xmampu nk cashout.. mcm mne nk dpt earning bnyk cengitu...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2