Nuff

25 Jun 2015

MENANG HADIAH CONTACT LENSES DARIPADA BAUSCH + LOMB | LACELLE

Alhamdulillah.. tadi saja belek-belek lenses yang cantik-cantik kat Page Bausch + Lomb Malaysia tu.. bukan nak beli pun.. tengok aje.. sebab suka tengok lenses yang cantik-cantik dan nampak natural kat page tu.. memang teringin nak try satu.. tapi tu la.. ongkos pun tak berapa banyak sekarang ni.. so.. hold la dulu.. 

Scroll punya scroll.. sekali ternampaklah gambar atas ni haaaa.. OMG betui ka tu? ada nama Tengkubutang Miaw disitu.. adoiii.. terkejut bagai nak tercabut jantung tokkk... 

hahaha.. bila check2 rupa-rupanya teman memang ada join contest giveaway lama dulu, terlupa sangat-sangat ada join sampaikan keputusan pemenang pada 18 Jun 2015 hari tu pun teman tak sedar.. dan rasa macam takkan dapat je kalau tuntut sebab dah lama sangat kan.. seminggu kottt.. heeee.. tapi try jugaklah PM Page Bausch + Lomb (LACELLE).. sekali DAPATTTT!! Yes! Yes! Yes! Yes! dan macam #DanielBryan lak teman aih... tak kenal? tak kenal sudah.. ha2..

Apa-apa pun nak ucapkan terima kasih kepada Bausch + Lomb Malaysia kerana mengadakan contest ini.. syukur Alhamdulillah.. rezeki.. dah lama sangat nak try Lacelle ni.. huhuhu.. termakbul gak.. Aamiinnn..  tq Allah.. 


Ok lah.. nanti teman dah terima lenses tu, teman selfie dan kasi korang tengok nape teman kata cantik sangat lenses dari Bausch + Lomb Malaysia (Lacelle) ni.. opssss.. lupa lak.. teman pilih Lenses Sparkling Brown.. huhuhu.. hope lawa giler pakai nanti.. hik3.. (gedik sangatt!) stop!!

Klik 
SINI

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Related Posts

1 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2